Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Fix selv batteri problemet på Nokia Lumia 800

Tip: Fix selv batteri problemet på Nokia Lumia 800

| 23. februar 2012 | 49 Comments

Har du stadigvæk problemer med batteriet på din Nokia Lumia 800?

Måske er der en anden måde at løse det på end at afleverer den tilbage.

Brian Haahr-Nielsen, en flittig tipper og bruger af WindowsPhoneFan, har skrevet dette forum indlæg/blogindlæg der forklare hvordan han selv batteriet på sin Nokia Lumia 800.

Jeg har efter seneste opdatering af firmware 1600.2483.8106.11500, rendt ind i et problem med levetiden på batteriet.

Jeg fik kørt min Lumia 800 helt tør, og have så problemer med at få liv i den igen. Men efter at have varmet den op i hånden, for at få den til at lade, så kom den igang igen. Men øv.. den holdt kun 7-8 timer, uden det store brug.

Derfor fandt jeg få at køre den helt død igen. Og satte den til ladning natten over uden at starte den. Næste morgen startede jeg den, med fuldt batteri. Og så klarede en normal dag fra 7 morgen til 21 aften med normalt brug. Og så stadig over 50% power på batteriet.

Læs evt. min lille blogpost her: http://bknnet.dk/2012/02/how-to-fix-nokia-lumia-800-battery-problem/

Håber at dette tip kan hjælpe jer andre med en Lumia.

Med venlig hilsen
Brian Haahr-Nielsen

Forum indlægget findes her

Tak til Brian for endnu engang at give noget tilbage til communitied – sådan!

Tags: , , , , ,

Category: Andre nyheder, Guides, Tips & Tricks

Comments (49)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jeg er kæmpe fan af at man skal varme batteriet op, haha. Stakkels finnere.

 2. Alf siger:

  For at være fræk så er det nøjagtig hvad Nokia siger på deres hjemmeside, at batteriet i enkelte tilfælde, efter opdatering skal kalibreres, så…. makes sense. :)

 3. Morten siger:

  Hej .. Når min lumia 800 er død også jeg sætter den i lader så tænder den da selv op igen . Prøvede flere gange i træk . Det oplever i andre ikke ? Min vil ikke lade slukket ..

 4. Allan Fosborg siger:

  Mit batteri er blevet markant dårligere, siden jeg opdaterede min Lumia. Så dette skal da klart prøves. Jeg har dog også afinstalleret flere apps, som bruger telefonens position, BL.a. DMI’s byvejr. Det må vel også bruge batteri, at telefonen søger position hele tiden. Jeg slår også WiFi fra, når jeg ikke er hjemme.

 5. John S siger:

  Hej. Til Morten: ja min gør det samme, med at starte op selv. Jeg har prøvet prøvet metoden, desværre uden held. Stadig meget ringe batterilevetid. Jeg har ikk prøvet at nulstille min tlf efter opdatering. Måske det også kan give noget.

 6. peter siger:

  virker det så lige så godt nu eller er det fladt tilbage igen ???

 7. Kenneth siger:

  Simpelthen en joke med det elendige batteri tid.
  Nulstillede telefonen i fredags og ladede den fuldt op natten til lørdag. Tjekkede batteriestatus lørdag formiddag – 1dag 14timer. YES så virkede det sku.
  Ladede så igen fuldt natten til mandag, mandag morgen – 100% bat, 14timer øhh hvad?
  Ladet fuld igen natten til tirsdag, altså lige præcis i skrivende stund – 100%, 12timer…

  Kraft edeme elendigt Nokia…. Glad for jeg har frarådet folk at købe lumia

 8. Morten siger:

  Det som du beskriver der er ca også sådan min gjorde. En min holder indtil videre godt. Jeg læste på mobildebat.dk at inden for 2 uger skulle der komme ny update igen .

 9. Kenneth siger:

  Hvad har du så gjort for at din holder indtil videre godt?

 10. Morten siger:

  Jamen jeg nulstillede. Også gjorde den som du beskrev. Og har ikke gjort andet. Alm brug. Ved mit forbrug holder den en dags tid . Den skal lade hver nat så for mig skal den bar holde fra morgen til aften . Kan din ikke det da ?

 11. kenneth siger:

  den er netop gaaet ud… forløbet i dag – 100% klokken 06.45-12timer. klokken 8.20 53%-9timer. klokken 15.30 0% slukket…
  brug: sendt modtaget 20 sms, snakket 35min, taget 3 billeder samt 15min bluetooth musik i bilen. ingen spil eller andre ting.. det er kraftedeme ringe nokia

 12. hyperbole siger:

  @kenneth: Send den ind – den er defekt. Går ud fra at du har .11500 og ikke har et eller andet vanvittigt kørende i baggrunden (eks. lokalitetstjenester og push en masse).

 13. kenneth siger:

  maa jeg gøre saa. ja ganske korrekt, har intet vanvitigt kørende. push fra fb og heytell

 14. hyperbole siger:

  @kenneth: så synes jeg du skal sende den ind. Produktionsfejl forekommer for alle producenter – for Nokia er bare uheldigvis faldet sammen med generelle, software-relaterede batteriproblemer. Den ene type kan løses, den anden type kan ikke.

 15. CR siger:

  Er der nogen der ved hvad den her nye update der bliver snakket om, som skulle kommer her om ca 2 uger, hvad den egentlig hedder og hvad den præsis gør.

 16. Jesper siger:

  Et lille spørgsmål.
  Hvornår vil jeg skulle overveje at gå ned og få byttet min Lumia 800 ?

  Jeg har installeret alle nye updates, resetted telefon, opladet og afladet helt 5 gange efter. Men synes nu stadig min telefon er lidt ulm i det.
  En god dag har jeg 14-15 timer på. Sad for et par timer siden og Skypede i 5 min hvor den sagde der var 9 timer tilbage, hvilket i alt ville have givet mig omkring 18 timer. En time senere står der én time tilbage, og den er gået fra 24% til 11% på under en time uden at jeg har brugt den overhovedet.

  Jeg har slået alle background apps fra, inkl. 3g, og ellers har jeg surfet nogle timer og spillet wordfeud på den, samt bare at tænde og slukke den for at køre rundt i systemt osv.
  Ja, måske endda lige sendt et par mails. Og lige nu står den på less than an hour, og det er 9 timer siden den har været fuldt opladet. I alt: 10 timer :/

  Jeg er godt klar over jeg bruger min telefon meget, eller jeg sidder i hvert fald med den ofte og checker ting. Men jeg sidder altså ikke og non-stop hører musik eller checker youtube. Måske én time i alt om dagen, som det aller vildeste.
  Ja, synes efterhånden jeg har prøvet alt. Men de der 10-14 timer jeg får om dagen, det virker altså temmelig latterligt. Er godt klar over jeg ikke skal forvente 2 dage, men er 16-18 timer for meget at forlange, eller burde jeg få den byttet ?

 17. Kenneth siger:

  Godmorgen herinde, update – total afladt igår agtes, 100 % ladet nu kl 6.45 – 12timer. Så forventer den går ud omkring KL 15-16. fanme skidt, så den kommer retur til Telia i dag!;

 18. Mads siger:

  @Jesper: Jeg vil sige at selv med et relativt aktivt forbrug, så skal man kunne forvente 16-18 timer.
  Så jeg ville måske overveje at få den byttet.

 19. Duyen siger:

  Hej!
  Jeg har haft min Nokia Lumia 800 siden april.
  Men her på det seneste har jeg problemer med, når den skal oplades.
  Den vil ikke oplade når jeg sætter den til stik-kontakten..
  Men den vil gerne oplade når jeg sætter den til bærbaren/computeren.
  – Det er dét eneste sted, hvor jeg har mulighed for at oplade den.
  Nogle der kan hjælpe?

 20. Mads siger:

  Hmm, det lyder godt nok underligt. Har jeg aldrig haft problemer med.

  Altså det som man altid kan prøve, og som tit løser alverdens problemer, er at gendanne til fabriks indstillinger.
  Virker det ikke ville jeg nok få den en tur til rep – desværre :(

 21. Per F. siger:

  @ Duyen

  Hmmm. Mon det ikke skulle være så simpelt, at din oplader til stikkontakten er død? ;-)

 22. Mads siger:

  @Per: Det er også er RIGTIG godt bud :)
  Prøv en anden stikkontakt.

 23. Duyen siger:

  Per og Mads.
  – Jeg har allerede prøvet med en anden stik kontakt, jeg har også prøvet med forskellige opladere til Lumia, men det dur ikke..

 24. Per F. siger:

  @ Duyen

  Også med en anden oplader? Det kan jo være den der er død.

 25. Duyen siger:

  Ja Per. Også med en anden oplader..

 26. Rie siger:

  Jeg sad og kiggede på nettet om jeg kunne finde lidt om mit problem med min Lumia 800, så kom jeg herind og kan se Duyen og jeg har lidt samme problem, min mobil starter godt nok med at lade, men stopper igen lige så snart den går i stand by eller hvad man skal sige og det er lige meget hvordan jeg prøver at lade den op om det er via stikkontakt eller pc, det har lykkes mig at få den ladet helt op en gang på de sidste 14 dage.

 27. Duyen siger:

  Har det samme problem Rie.
  Den starter op, også stopper den igen..
  Men jeg har fået det til at “virke” nogenlunde…
  Jeg bruger USB’et som oplader via computeren, og lader så stikket ligge så strukket ud som muligt. Nogle gange hopper batteriet så fra og til.

 28. Amanda siger:

  Har samme problem som Duyen og Rie! Skide irriterende, har været nede i butikken, men de havde ikke hørt om det før. Han sagde den skulle til reparation, men fordi lumia er umulig at reparere ville de sikkert bare give mig en ny – derfor har jeg ikke lige overskuet at aflevere den endnu. Det tog jo sin tid at få den startet op/synkroniseret med diverse sociale sider osv. og orker det ikke igen. Vil prøve det med computeren, synes bare det tager 20 x så lang tid…

 29. Mads siger:

  @Amanda: Mht. opsætning, hvis du først har sat Twitter, Facebook chat osv op sammen med dit Live-id/Microsoft Account, så er det VIRKELIG nemt at sætte op anden gang. Du logger bare ind med din Microsoft Account, mere eller mindre, og så virker det igen på telefonen.

  Det hjælper selvfølgelig ikke på dit batteri problem, synes bare lige jeg ville nævne det :)

 30. Amanda siger:

  Mads: Er det rigtigt? Hvor er det godt, tusind tak for den besked, det var jeg slet ikke klar over. Det gør beslutningen om at sende den til reparation meget nemmere!

 31. Mads siger:

  @Amanda: I hvert fald så skifter jeg telefon ret tid og nulstiller dem, og jeg kan sætte min op med alle konti på noget der ligner 5 min.
  Det er VIRKELIG nemt!

  Men sig til når du når der til om det var så nemt som jeg havde fortalt dig – det håber jeg du synes :)

 32. jesper siger:

  Hej har efter den første opdatering af min Nokia 800, kun haft et spørgsmåls tegn i mit batteri ikon. Telefonen går også ud efter jeg har ladet, tit er det 2 gange den skel genstartes. Har lige opdateret igen men det har ikke løst problemet…

 33. jesper siger:

  @Mads tak for det. Kan se der er andre med det samme problem, lader til den skal til rep øv

 34. Duyen siger:

  Ja, og jeg står nu med det problem, at min mobil er løbet fuldstændig tør for strøm. Det er slet ikke muligt at tænde den igen, selvom jeg via kablet stikker den ind i computeren eller på den normale oplader.

  Jeg er som Amanda, som ikke tør at sende den ind til reperation, da Telekæden ikke engang kan gøre mig sikker/tryg, når den skal sendes ind. ” Hvis den bliver væk undervejs, er der ikke mulighed for en ny erstatning.”

 35. Mads siger:

  @Duyen: Jeg har også prøvet at min er løbet helt tør og ja, så er den ikke til at tænde. Men har du prøvet at lade den lille med opladeren i i 20-30 min.?
  Det har jeg tit måtte gøre og det er virket hver gang.

  Håber det løser dit problem, så du slipper for rep. :)

 36. Duyen siger:

  Mads, jeg har ladet den ligge til opladning siden igår, og det dur overhovedet ikke…

 37. Mads siger:

  @Duyen: Øv :( Så er det desværre nok til rep. Men hvis Telekæden er så dårlige, hvorfor så sende den der hen? Det er måske der du har købt den?

 38. Duyen siger:

  @Mads, jeg har købt mobilen ved Telia, og det vil så sige, at hvis jeg sender den til reparation, så bliver den sendt til Telekæden.

  ØV.

 39. bruger siger:

  helt utroligt nokia lumia med deres batteri levetid den kan kraftedeme finde ud af opdateringer og alt muligt smart noget MEN! batteri nææ nej så er vi i en HELT ANDEN VERDEN…..hader og skulle indrøme det her men iphone er toppen! nokia= (spil af tid)

 40. Tanja siger:

  Gælder det også med Nokia Lumia 900?? Den gider ikke at lade selvom den viser at den lader :/

 41. Mads siger:

  @Tanja: Jeg ved det desværre ikke, men det er vel et forsøg værd?

 42. Tanja siger:

  Har fundet problemet, så det er super :)

 43. Mads siger:

  Ok, super!

  Til fremtidige brugere der kommer forbi her, hvad var “problemet” og hvad gjorde du? :)

 44. Ulla siger:

  Jeg har de seneste par uger haft problemer med, at min Nokia lumia ikke altid vil lade. Ofte AFLADER den!! Det føles efterhånden som at vinde i lotteriet, når den lader op i første forsøg… Jeg har prøvet med forskellige lasere, forskellige stikkontakter, i bilen og i pc’en. Nogen, der har et løsningsforslag?

 45. Ulla siger:

  *lasere = lasere….

 46. Ulla siger:

  *ladere (Skod auto korrektur…)

 47. Tanja siger:

  Prøv en anden lader, det gjorde jeg og nu lader den fint igen :)første gang med en ny lader tager nok lang tid at lade op fordi den ikke har ladet ordentlig i et stykke tid.

Leave a Reply