iPhone 4 vs. Samsung Galaxy Nexus vs. Nokia Lumia 800

| 23. februar 2012 | 0 Comments

Christian har tippet os om et blogindlæg af Hans Tosti, hvor han holder de 3 store smartphone-spillere op mod hinanden.

Hele blogindlægget er skrevet fra en brugers synpunkt, ikke en anmelders.

Jeg er ikke teknologianmelder, og har derfor valgt sammenligningsparametre i forhold til min daglige brug af mobilen: Jeg er lidt mobilnørdet, taler lidt i telefon, sender relativt mange sms’ere i forhold til gennemsnittet, bruger rigtig meget sociale medier og så er mobilen også en fast rejsemakker i bilen som navigation. Derfor vil det også være forkert at putte etiketten “test” eller “anmeldelse” på det du sidder og læser nu, for det er slet ikke sikkert mit forbrugsmønster ligner dit, og du dermed kan bruge blogposten som rettesnor for, hvad lige præcis du skal købe, og jeg har ikke gjort mig synderlige anstrengelser for at være fuldkommen objektiv.

Læs hele Hans’ interessante blogindlæg

Endnu engang tak til Christian for tippet.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply