Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Opsummering fra MWC 2012

Opsummering fra MWC 2012

| 29. februar 2012 | 0 Comments

MWC 2012 slutter her imorgen torsdag, så der kan reelt nå at komme lidt nyt, men jeg våger dog pelsen og skriver dette opsummerings indlæg nu.

Så lad os lige tage de store Windows Phone relaterede nyheder, hvis der er noget jeg har misset, så skriv det i en kommentar.

Skype beta

Så kom den endelig, eller i hvert fald en beta version. Skype er nu ude i en beta version til Windows Phone.

Download link kan findes her

 

Nye lavpris (256MB) telefoner

Nokia lancerede deres nye “billige” model Nokia Lumia 610.

Dette er en af disse nye “billig” Windows Phone modeller, som kun har 256 MB ram og mindre processor. Dette gør dem naturligvis billigere at producerer og derved billigere for forbrugerne.

Jeg synes ikke at have læst det hele tydeligt, men man må formåde at det er “Tango” opdateringen til Windows Phone some gør dette mulig. Microsoft referer dog stadigvæk til Windows Phone 7.5, så der kommer ikke et nyt versions nummer for “Tango” opdateringen – hvilket vel også var forventet.

Nyt SDK til udviklerne

I forbindelse med understøttelsen af disse nye “low-end” Windows Phones har Microsoft også lanceret et nyt SDK til udviklerne så man nu kan teste sine apps på både en 512 og 256 MB ram emulator. Microsoft lover dog at langt største delen af de apps og spil der allerede findes vil kører helt fint på disse nye telefoner også.

OBS: Som Joe slutter af med at skrive, så er det vigtigt at alle jer udviklere derude tester jeres apps i den nye emulator og selv husker at submitte jeres apps til de nye markeder.

Windows Phone Marketplace i 23 nye lande

Microsoft forsætter, med hurtig hast, udbreddelsen af Windows Phone Marketplace. Dette er virkelig dejligt at se!

Over de kommende måneder vil de tilføje 23 nye lande til listen. Med disse nye 23 lande er den samlede liste oppe på 63 lande i alt.

Sådan Microsoft!

Nokia Lumia 900 til Europa

Nokia har også annonceret at Nokia Lumia 800’s storebror, Nokia Lumia 900, vil komme til Europa. Dette må hermed også betyde Danmark.

Kilde

 

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply