Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia-serien ser ud til at få Windows Phone 8 (Apollo)

Nokia Lumia-serien ser ud til at få Windows Phone 8 (Apollo)

| 11. marts 2012 | 7 Comments

Noget tyder på at nuværende Nokia Lumia ejere kan opgradere gratis til Windows Phone 8 når den tid kommer (forhåbentlig til efteråret).

The web site WP7App.de (via WMPoweruser.com) claims to have chatted with a Microsoft rep at this week’s CeBIT computer trade show. The report claims that, according to the unnamed Microsoft rep, a number of current Windows Phone 7 products, including the Lumia phones made by Nokia, would “definitely” get the free update to Windows Phone 8. Older first generation Windows Phone that were first released in 2010 might also get the Apollo upgrade but they might not have all of its features.

Kilde via forummet – Tak til hyperbole.

Tags: , ,

Category: Rygter, Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thomas Jespersen siger:

  Er det en nyhed? Som iPhone bruger i mange, år er det skræmmende, hvis opdateringer til OS ikke er en selvfølge.

  Microsoft skal virklig stramme sig an, hvis de vil noget med denne platform. Og det kræver at ALLE telefoner kan opgraderes til nye versioner af deres OS.

  Fair nok, hvis visse nye funktioner ikke virker på gamle versioner pga. hardware mangler.

  Er der eksempler på Windows Phone 7 telefoner som ikke kan opgraderes til 7.5?

 2. Anders Teglbjærg siger:

  Begrænsningen handler vist mere om at de vil sikre sig en optimal brugeroplevelse på alle telefoner. Derudover er der problematikken omkring at det ikke er microsoft som laver deres telefoner selv som apple gør, og det kræver at producenterne er med på at skulle investere i at opdatere gamle modeller. Der er mange ret nye features i windows phone 8 som de gamle telefoner ikke er bygget til, men alle mobiler med wp 7 kan opdateres til 7.5, igen har det været afhængigt af operatøren.

  Modsat kan man sige at jeg opgav at bruge min gamle iphone efter den modtog den seneste opdatering – det virker ikke rigtigt til at apple tænker over at selvom gamle telefoner er understøtter af opdateringen, så er det ikke ensbetydende med at de vil køre godt med den. Og så har de i øvrigt gjort det dejligt besværligt at gå tilbage til en tidligere ios. Eller også tænker de netop over det, og lader gamle telefoner blive opdateret for at man får lyst til at købe en ny og hurtigere mobil? ;)

 3. hyperbole siger:

  @Thomas: Posten skal læses i forlængelse af denne:
  http://www.windowsphonefan.dk/2012/02/11/vil-wp8-kraeve-ny-hardware/

 4. Michael siger:

  Hvorfor står der Lumia serien i overskiften? Dette gælder jo også de andre producenter, jeg kunne forestille mig at alle 2nd generations modeller får Windows 8, der manglede da bare…

 5. Jakbo siger:

  @Michael
  Det er vel til dels fordi det er en mere sexet overskrift end: “Alle WP Mobiler født med mango får Apollo” og fordi at Lumia er (uden at være sikker) den mest populære WP lige nu og den som det virker til de fleste her på siden har, WP’s svar på en Galaxy S II, hvis den sammenligning giver mening :D.

Leave a Reply