Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
PressPlay: Unity3D-til-WindowsPhone værktøj nu som open source

PressPlay: Unity3D-til-WindowsPhone værktøj nu som open source

| 11. marts 2012 | 0 Comments

PressPlay er et dansk spil studio som lige pt har to spil ude til Windows Phone, Max & the Magic Marker og Tentacles.
Rigtig gode spil – har du ikke prøvet dem, så giv dem da lige et skud.

Begge disse spil er lavet i Unity3D. Unity3D understøtter ikke out-of-the-box Windows Phone, men derimod iPhone og Android.

PressPlay har derfor lavet et internt værktøj som gør det let for dem at portere deres Unity3D spil til Windows Phone.
Dette i sig selv er jo rimelig cool, men hvad der er endnu mere cool er at PressPlay nu har lagt dette værktøj ud på Github, så alle kan gøre brug af det.

Vi siger mange tak til PressPlay – og speciel til Thomas Gravgaard – som vidst nok er hjernen bag.

Men hvad betyder dette så for dig som helt normal dødelig bruger af Windows Phone? Well, jeg kan selvfølgelig ikke love noget, men ret mange af de spil som i dag findes på iPhone og Android er lavet i Unity3d.
Med dette nye værktøj fra PressPlay, så er vejen for disse spil lige blevet væsentlig kortere, hvorfor at du måske snart en del flere spil at vælge i mellem på din Windows Phone – og det er jo altid dejligt.

Find værktøjet her på Github

Kilde

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply