Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvorfor har du en Windows Phone 7?

Hvorfor har du en Windows Phone 7?

| 19. marts 2012 | 16 Comments

  LG Optimus 7 / LG E900 

Windows Phone er efterhånden ikke længere kun noget “nørderne” har, som det var tilbage i juni 2011 hvor jeg startede WindowsPhoneFan.dk.

Nu er Windows Phone jo endelig på dansk og Nokia er kommet med og har sparket gang i noget markedsføring for deres Lumia telefoner.

Tænker at et indlæg som dette, udover at være interessant at høre hvad i har at sige, også kan fungere som inspiration for potentielle nye Windows Phone brugere.

Så, hvorfor har DU en Windows Phone og hvilken?

Tags:

Category: Andre nyheder

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kim Bang siger:

  Hej, jeg har en HTC Trophy, som efterhånden er en gammel slæde.
  Jeg købte den, fordi jeg, udover at være .NET udvikler, syntes det var utroligt interessant, at Office produkterne var så integreret i telefonen som de er. Det er lækkert, at de programmer jeg bruger på min pc går igen på min telefon.

  /Kim Bang

 2. Morten siger:

  Købte Lumia 800 af ven, der havde vundet den. Min første smartphone og ganske tilfreds. Bruger den primært til at ringe/sms’e med, kalender (sync med job), musik, browse, wordfeud og en sjælden gang kort. Dertil fungerer den fint. I og med jeg ikke har haft smartphone før, skal jeg lige vende mig til daglig opladning, hvilket dog ikke er anderledes end, hvad jeg hørt om fra venner med iPhone/Android. Afventer også 12070-update :-)

 3. Christian Olsen siger:

  Kører nu på min 2. Windows phone… Faldt for det enkle og flydene menu system og bruger glæden blev bestemt ikke mindre med mango og den solide Facebook integration :D

 4. Christian Olsen siger:

  Og det er Omnia 7 & Lumia 800

 5. tommy siger:

  har vist været omkring samtlige systemer (symbian, meego(Nokia N9) android og ios) og tænkte jeg ville prøve dette nye “vidunder”.
  Årsagen til at jeg ikke bare hoppede på en ny android var fordi people hub så ud til at fungere super godt, dog bruger jeg det ikke helt så meget som forventet.
  Så er der officepakken og det at de sociale medier er så godt integreret.

  Derudover synes jeg bare ios og android var blevet for ens i designet, trist og kedeligt selvom man i nogen grad kan gøre det mere elegant, men så ryger funktionaliteten og så er man lige vidt…

  Derudover har jeg en xbox360 så jeg håber der kommer mere fokus på det – fx kunne det være fedt at spille need for speed eller GTA og så synkronisere med hvor langt man var nået i spillet – men det er vist mere ønsketækning pt.

 6. Tobias siger:

  Jeg havde i tidernes morgen en HTC HD2, hvor jeg en dag fik installeret Windows Phone 7.0 på. Allerede dér, var jeg vildt imponeret over styresystemet, men mange funktioner var der ikke, som der er på Windows Phone 7.5. Da Nokia Lumia 800 udkom, tøvede jeg ikke et sekund, da jeg mener det er den perfekte kombination mellem 2 rigtig gode selskaber. Jeg elsker hurtighed, flot design og stabilitet og det får jeg i min Lumia 800. Dog mangler jeg stadig rigtig mange apps fra f.eks. Google Play og App Store.

 7. SimonK siger:

  Har trofast haft iPhone siden 2008 og tænkte det var på tide til noget nyt.

  Da jeg Nokia kom med deres bud på en windows phone, så jeg umiddelbart den flotteste smartphone jeg personlig syntes er på markedet lige nu. (Alle de andre ligner jo bare en iPhone – Selv den nyeste iPhone 4S, minder til forveksling om noget vi har set før…).

  Jeg er et langt stykke af vejen med tilfreds over min Nokia. Jeg er dog bare skuffet over batteritiden, som man dog ikke kan argumentere imod er klart bedst i iPhone. (2-3 dage med mit forbrud på iPhone, mod MAX 1 dag på Nokia).

  Den næste smartphone jeg skal have, skal dog være væsentlig mindre, da jeg er ved at være godt træt af størrelsen på de her klodser vi skal rende rundt med. Det er fint at have en telefon hvor man lige kan tjekke lidt ting på nettet, se sin mail og sådan, men der er jo alligevel ingen smartphones, som virkelig gør dette til en lækker oplevelse.

  Skal jeg undersøge flere ting på nettet fortrækker jeg fortsat min iPad eller min bærbar computer.

  Måske er Nokia 700 med symbia belle noget for mig??

 8. Philip Vesterdal siger:

  Skiftede min Android ud med en Lumia 800 og har ikke fortrudt det siden.
  Har haft et par Android mobiler og var kørt træt i systemet. Det er alt for fragmenteret og det kræver en absolut high-end mobil for at kunne køre tilfredsstillende. Dog er det lækkert at kunne tilpasse så meget.
  iPhone ville jeg ikke have, der er godtnok mange apps og de kører perfekt, men ser enormt kedelige ud. Softwaren har jo ikke ændret sig de sidste 4 år.
  WindowsPhone ser super lækkert ud og kører ekstremt godt, der skal bare sættes skub i udvikling af apps.

 9. NextWPosISwin8 siger:

  Hvorfor: det startede helt tilbage i 2004 med min spv c 500, hvorpå jeres havde tomtom.. der gik flere år med gps inden andre kom med offline gps her i dk.. så det var lidt fedt at være Nørd for et stykke tid.. Msn messenger var også intergreret i den. så siden da har jeg haft en forkærlighed for windows. min mail er også en hotmail, så det har også været en årsag til at jeg har haft windows mobile.. Jeg savner dog open source tlf. i stedet for disse låste SMARTPHONES, men jeg går ikke med på Android bølgen. Kan ikke afvise at det skal prøves, hvis man kan bruge sin hotmail.
  Jeg har haft en Htc Mozart. bedste størrelse på en smartphone efter min mening. Og ligger utroligt godt i hånden, men ingen ff cam som jeg skulle bruge, så nu har jeg en Htc Radar. ok telefon. men er sgu lidt underlig en gang i mellem. genstarter den nogle gang. Og under et opkaldt eller ved afslutning af opkaldt kan den være svært ved at få skærmen tænd igen.. Så kan den hellere ikke finde ud af at skifte 3g til wifi.. jeg må simpelhen slå data 3g fra. men mon ikke en update kan løse det problem.. Jeg har også haft en Lg optimus for en kort stund.. minusser. lidt for klodset, dårlig lyd, hvis man vil skrue helt op. ikke dk meny. plusser. skærmen føles bare lækker når man toucher den:). svært at beskrive.. På Lg rammer man aldrig det tre hardware knapper back/start/search. det kan være lidt trals :) på begge Htc som jeg har haft. panorama funktionen i dens kamera virker bare godt.. bedste autofocus jeg har set i en mobil. aldrig sløret billeder, men i modlys den simpelhen for ringe.

  Wp7 er helt anden design. Og Peoples hub virker godt. messege hub er også nemmere end andre tlf. lækker at når man gemmer et nummer, så spørger den og hvilken konto den skal gemmes på. lækker når jeg bruger den som privat og i mit lille firma. Derfor sender jeg mine stærkeste anbefalinger til evt nye bruger.

 10. peter olsen siger:

  Jeg har brugt android de sidste par år. Og senest en Samsung galaxy s 2 som der kom pixel fejl på så hele skærmen blev sort. Og har været lidt hooked på WP det sidste stykke tid. Så nu måtte jeg prøve det, og er bestemt ikke skuffet. Meget positiv over det simple interface som er dejlig let at bruge, uden man skal bladre gennem 200 menuer for at finde det man skal bruge. Og det køre jo lyn hurtigt i forhold til android styre system. Har ikke prøvet Apples ios, og ville heller aldrig prøve det, da jeg absolut ikke bryder mig om iTunes. Jeg har en Samsung omnia w, og det er den bedste tlf jeg har haft til dato. Det eneste lille minus er den begrænset plads man har at gøre godt med (8gb) i forhold til min tidligere Samsung galaxy s 2 hvor jeg havde 48gb. Med af kort. Og glæder mig til der kommer Windows phones med indbygget 32gb, så skifter jeg nok til den tid. Men alt køre smooth, og har kun haft brug for en restart i de par md jeg har haft tlf.

 11. peter olsen siger:

  Ps: sendt fra min Samsung omnia w :-)

 12. Søren Henriksen siger:

  Jeg har købt en Lumia 800 og er blevet utrolig glad for den. Dejlig enkel og hurtig at gå til – og vigtigst af alt er den efter min opfattelse i den grad bruger venlig.

  Har en HTC desire på mit arbejde, og var længe i overvejelser omkring at anskaffe en HTC til mig selv privat, men den tanke forsvandt som dug for solen efter få minutter med Lumia’en mellem hænderne.

  Min eneste indsigelse ind til videre er, at jeg ikke kan gemme sms og har haft lidt problemer omkring MMS og det at tænde kamera.

  Lumia 800 er køb, som jeg kun kan kalde det super godt, og bestemt ikke har fortrudt. Kan kun anbefale Windows Phone.

 13. Simon siger:

  Jeg ville købe en ny telefon. Jeg var træt af iPhone og android (Det samme kedelige!) da jeg fik øje på Windows Phone blev jeg forelsket. Jeg har aldrig fortrudt det.

 14. Søren Christian Hartvig siger:

  Jeg er meget rutineret mobil bruger og er på min telefon nummer 41. Seneste var Sony Ericsson Arc og før det, iPhone4. Off topic var første Nokia 2010.

  Jeg valgte en Windows Phone fordi strømligningen var i top og den daglige bruger oplevelse er i top. GUI er suveræn og den daglige brug er helt og aldeles smertefri. Integrationen af medier og Live tiles giver et smertefri dagligt brug. Jeg vil sige på den måde at man ikke tænker over det, man gør det bare.

  Jeg er overrasket over at selv en “lille” model som Samsung Omnia W i brug er på højde med iPhone4. Det mener jeg seriøst at den er. Jeg snakker her om funktionalitet og ikke eventuelle designmæssige præferencer.

  Jeg har intet imod iPhone generelt, men er bare langt mere tilfreds med Windows Phone end jeg nogensinde har været med iOS eller Android.

  Dog mangler Windows Phone APP’s – keep’em coming.

 15. Lone Larsen siger:

  Jeg har en Htc Radar og vil gerne spille candy crush…. Men det kan ikke lade sig gøre? På google play er enheden ikke understøttet og der er ikke nogen google play ikon på telefonen…. Kan det lade sig gøre at downloade Candy crush og Pet rescue osv. i den dur?
  Venlig hilsen Lone

 16. Mads siger:

  @Lone: Det er fordi din HTC Radar kører Windows Phone. Google Play er for telefoner som kører med Android.

  Windows Phone’s version af “Google Play”, hedder “Store” og er vist som en lille indkøbspose ikon på din telefon.
  Gå der ind og søg på Candy Crush.

  Det officielle Candy Crush er ikke kommet til Windows Phone dog.
  Men her er en ligende mulighed:
  http://www.windowsphone.com/da-dk/store/app/candy-village/25617cf7-0315-452e-ad51-fa6ee1d6df26

Leave a Reply