Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Internetdeling på Nokia Lumia 800/710 muligvis i april måned

Internetdeling på Nokia Lumia 800/710 muligvis i april måned

| 20. marts 2012 | 1 Comment

Som jeg også var inde på igår, så vil vi højest sandsynlig snart se Internetdeling på Nokia Lumia, hvor det i Danmark nok er Lumia 800 som er mest interessant.

I går fik vi at vide at Windows Phone “Tango”, som er den version de nye Lumia telefoner er født med (610 og 900), bringer Internetdeling til telefonerne. Hermed må man antage at dette også gælder for 710 og 800, da Nokia tidligere har fortalt at de arbejdede på Internetdeling til Lumia 800.

Nokia Lumia 900 skulle lande i Danmark i løbet af april måned, så vi må antage at “Tango” også kommer ud på de nuværende telefoner omkring dette tidspunkt – måske endda før.

Så engang i april måned skulle vi forhåbentlig gerne se Tango – og hver med Internetdeling – på vores Nokia Lumia 800/710.

Tak til Christian for tippet.

Kilde

Tags: , , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kenneth siger:

    Man må gå ud fra det snart blir aktuelt siden TDC kan reklamere med internet deling på tv2

Leave a Reply