Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Berlinske app på 72 timer

Berlinske app på 72 timer

| 28. marts 2012 | 11 Comments

Så har der været endnu et 72 timers event, hvor frivillige Windows Phone udviklere i samarbejde med Microsoft, har udviklet en Windows Phone app.

Denne gang er det Berlinske der har fået lavet en app. Hvornår den er i Marketplace ved jeg ikke, men ser da frem til det for den ser rimelig lækker ud.

Her er en lille video fra eventet.

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Det er egentlig Berlingske Media som vi har lavet arbejdet for. Og der er faktisk blevet udviklet 2 apps på de 72 timer – en til Berlingske og en til BT (som det også ses på videoen).

 2. Mads siger:

  De ser meget fede ud i videoen, kan du sige noget om hvornår de bliver tilgængelige Thomas?

 3. Mic siger:

  Nice – glæder mig til dem.

  Thomas,
  Så mangler vi bare en pendant til Tabulex Sfo app’en (de påtænker ikke selv at udvikle en WP udgave), kunne det ikke være en task ;) ?

 4. Asger siger:

  Dejligt at se nogen af de større danske virksomheder begynder at få øjnene op for WP. Glæder mig til at kunne få de 2 apps. på min telefon.

 5. Alf Lenni siger:

  Berlingske app’en ligner lidt til forveksling The Guardians app, men hey…. Bare den er bedre saa er alt vel helt fjong.

 6. Hoff siger:

  Tabulex app til Nokia lumia er vigtigt. Vi er 8 forældre som har børn i 1 sfo i Esbjerg som mangler denne app til Nokia Lumia.

 7. Mads siger:

  @Hoff: Jeg har ikke selv børn i SFO endnu så ved ikke hvad Tabulex er, men forslå det inde i vores “Ønsk en app” forum, der er flere der ser den.

  http://www.windowsphonefan.dk/forum/viewforum.php?f=11

  Evt. prøv at skriv til dem der laver det, de er nok dem der bedst kan gøre det.

 8. Aslak siger:

  Hørt! Win-app til Tabulex ville gøre livet nemmere for mange forældre i SFO’er landet over. Systemet er meget udbredt.

 9. Mads siger:

  @Aslak: Jeg har lige modtaget en email fra en anden bruger som efterspørger en Windows Phone app til Tabulex.
  Hun har været i kontakt med dem og desværre er den ikke lige om hjørnet, da Windows Phone lige pt kun har 2% af markedet.

  Meen, hvis i nu presser og på så kan det jo være der sker noget. Jeg ville da skrive en email til dem og spørge efter en Windows Phone app, så de ved at os WP brugere altså også findes.

Leave a Reply