Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Ny version af Endomondo ude

Ny version af Endomondo ude

| 29. marts 2012 | 10 Comments

Så kom den længe ventede Endomondo opdatering endelig!

App’en har fået en ordentlig overhaling. For det første har app’en fået et helt nyt grafisk udtryk og for det andet så er der blevet plads til flere features – som fx at app’en nu understøtter multitasking.

 

App features:
– Track any outdoor sport including duration, distance, speed and calories
– Get audio feedback for every mile or km while exercising
– Set a distance goal and have the audio coach speak to that as your target
– See your route on a map
– View history of workouts and study split times per km or mile
– Keep a log of your music playlist for each workout
– Get live peptalks from friends – they write a short text on our website which is then read out loud to you seconds later
– Check out the newsfeed with recent workouts done by your friends and comment on their activities
– Share selected workouts on Facebook or set up auto-sharing of all workouts
– Show a LiveTile with History and/or Newsfeed updates on your phone’s main screen
– Set the app to pause automatically when you are not moving
– Enter a workout manually, e.g., a treadmill run, spinning or weight training
– Customize the main screen to show the information that you find most valuable
– Enable countdown

Så er det bare ud og brande nogle endorfiner af drenge og piger! :)


Tags:

Category: Apps, Windows Phone Nyheder

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Super app! Men én ting irriterer mig dog. Når man navigerer rundt i app’en så er de her transition in og out animationer helt forkerte i forhold til hvordan man rigtig gør med “Metro-style”.

  Det virker lidt som om Endomondo har forsøgt selv at lave animationer som efterligner dem som er i Windows Phone som standard.
  Det er der dog intet behov for, da Microsoft allerede har lavede nogle transitions man kan bruge i Silverlight Toolkittet.
  http://silverlight.codeplex.com/

  Just saying, det irriterer mine øjne at de animationer der er forkerte :)

  Men ud over det, super cool opdatering!

 2. Et par andre ting jeg er blevet irriteret over er:

  * Hvis du bruger den indbyggede FM radio til løbeturen, så slukkes den applikation ved første gang at den indbyggede coach fortæller dig hvor langt du har løbet eller ved nedtælling. Øv..

  * Mangler alle de features der er på Android, og især Pro versionen.

  * Fik en Peptalk annonceret fra en endomondo-ven, men teksten kom aldrig.

 3. Svankaer siger:

  Bruger Spotify sammen med Endomondo når jeg er ude at løbe, og har fået samme problem med den nye version.

  Den lukker simpelthen Spotify ned når hende coachen siger noget eller man får peptalks, så det er jeg blevet nødt til at slå fra. :(

 4. Henrik N siger:

  Har lige testet app’en på Lumia 800, men når jeg hører musik på Zune lukker app’en ned efter ca. 120 m cykling. Når man så starter den igen spørger den om “Workout” skal genoptages.

  Umiddelbart betyder det, at det er uanvendeligt.

 5. Tommy siger:

  Jeg bruger subsonic (har musik på qnap nas) og der gør lyden også fra hvis der kommer en kommentar.

  Jeg har lige modtaget en endomondo opdatering, men kan ikke se hvad den indeholder… Jeg var så inde på endomondos hjemmeside og så de den 23 marts(eller deromkring) havde frigivet en WP opdatering som gjorde at der var live tiles med mere, men min har ikke engang live tiles – er vi i DK lang tid om at få opdateringer?
  p.s. versionen er 6.1 – hvad har i andre?

 6. Min har kørt med livetiles siden sidste store opdatering. Men jeg har heller ikke kunnet spore hvad den opdatering jeg har modtaget i dag til version 6.1 indeholder.

  Ville dog håbe på at det kunne være musikdelen der blev opdateret, så man fx. kan høre radio eller spotify uden at de afbrydes helt, når coachen fortæller hvor langt man har løbet.

 7. Som kom der info om version 6.1:

  What is new:
  – Facebook login
  – ‘Delete’ a workout option in the History list – access Summary by clicking on a particular workout in the workout history and click on a Menu button – ‘Delete’ option will pop up
  – ‘Enter workout’ – will now remember what you typed in last time (sport, duration, distance) instead of using default values (‘Enter workout’ feature is in a workout history and enables you to enter workout manually)
  – Page transitions are improved
  – BugSense error system included, so we can now better track and analyze crash errors out there
  – Small bug fixes

  Så ikke de store fikses.

 8. Tommy siger:

  at jeg ikke har live tiles var bare fejl 40 – jeg troede den automatisk ændrede sig, men så lige man skulle vælge det i app’en.

  Angående multitasking (altså fx at musikken stopper hvis der kommer en kommentar eller status på antal km fra endomondo) så skriver endomondo selv på deres site at det skyldes WP systemet og det kan der ikke gøres noget ved. Så Det issue vil åbenbart først blive ændret når winp8 kommer da den skulle indeholde “rigtig” multitasking :/

 9. Bo Hejselbæk siger:

  Jeg har LGE900 og når jeg anvender Endomondo så mutes/pauses musikken (afspilles via Zune) perfekt, når der kommer peptalks eller coach-meldinger. Musikken fortsætter perfekt bagefter. Jeg anvender et bluetooth headet, og peptalk/coach læses fint op i headsettet. Det er rigtigt, at der mangler en del features fra proversionerne på f.eks. Android – men det skyldes vel snarere, at der mangler en pro-version til WP. Men jeg ser slet ikke multitiasking som et problem. Hvis der kommer et opkald eller jeg skal skifte playliste, så husker jeg bare at skifte tilbage til Endomondo inden træningen fortsætter.

 10. lene siger:

  Hvorfor er der ikke en “like/synes godt om” knap på mit endomondo på Nokia 820?? Mangler den meget….

Leave a Reply