Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia offentliggør løbende opdateringsstatus

Nokia offentliggør løbende opdateringsstatus

| 30. marts 2012 | 20 Comments

Tidligere på året fjernede Microsoft deres oversigt over status for udrulning af opdateringer – nu har Nokia delvist bragt den tilbage igen. Anledningen er den kommende firmware-opdatering (fw.12070) til Lumia 800, der ud over fejlrettelser til kamera og lyd, også markant forbedrer batteriniveauet.

Sammen med oversigten giver Nokia også et interessant indblik i opdateringsproceduren for Windows Phone:

The real-life analogy that I can think about to describe this is herding sheep through a gate. For a Windows Phone partner, developing a smartphone is like that: there’s always a balance to be struck between what you can do and what you’d like to do, between what you can offer now and later. But due to the urgent need to get this update in the hands of people, we were able to bring the schedule forward, although not all at the same time.

And since the new software needs to go through the mandatory testing and approval from each and every operator, the variant for your network will be slotted into a batch as soon as it’s ready

But before you get all excited and reach out for that cable to connect your Lumia 800 to your Mac or PC, there’s just one more thing to know: the update will not span the globe all at once. It will be queued up over 4 weeks, beginning today (28 March) for the first batch. Subsequent phased updates will be on 4, 11 and 18 April.

Conversations by Nokia

Udrulningen foregår altså over fire faser og er spredt over fire uger. Hvornår din operatør giver grønt lys for opdateringen, kan du nu se her: Nokia Rollout Status

Føj siden til jeres bogmærker – siden vil ikke kun blive opdateret løbende, men også gælde for kommende opdateringer til Lumia 800.

Tags: , ,

Category: Andre nyheder, Windows Phone Nyheder

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alf Lenni siger:

  Var der nogen der har faaet Ringetone bug’en med deres 12070 (foerste 1-2 sek paa max volume, efterf. paa normal)? Jeg tror iallefald at Nokia lader vente paa den officielle, nu naar den eksisterer.

 2. Knud Erik Busk siger:

  Hej med Jer

  Jeg fik i torsdag den 28 marts en stor pakke fra Nokia med 10 opdateringer. Nokia er godt i gang med at rulle opdatering ud i lille Danmark til Nolkia Lumia

 3. Mio_WP siger:

  Fedt. Den skulle allerede være tilgængelig til min productcode. Kunne dog også godt tænke mig at høre om volume buggen også er der på disse officielle opdateringer.

 4. hyperbole siger:

  @Mio_WP: det er den

 5. Olander siger:

  Nokia: Vi retter nogen fejl men så får i lige nogen nye oven i.

 6. hyperbole siger:

  @olander: ja, sådan ser det desværre ud…

 7. CR siger:

  Hvad er det for nogle nye fejl i snakker om?

 8. Pabst siger:

  Hej med jer…

  vil lige høre om det kun er mig der har problemet, men har altid haft elendig lyd når jeg afspiller musik fra min Nokia Lumia 800. Så så på opdateringen at lyden skulle være forbedret, men dette er ikke tilfældet. Synes stadig lyden er elendig og mine høretelefoner er ikke lige frem nogle man køber til en 50’er i Netto.

  Min update Nokia Branded, hentet igennem Zune.

 9. HHogH siger:

  Fik min opdatering igennem zune.

  Syntes umiddelbart ikke batteri levetiden er blevet bedre. Kører med alt off. Wifi, Bluetooth og mobil data. 1-2 dage max ved almindelig brug, telefoni og mail.
  Er dog ved at dræne batteri helt og ser om en nats opladning hjælper.

  Har også samme problem som “Alf Lenni” skiver om…..de første 1-2 sekunder er min ringetoner skruet helt op for derefter at falde til den lydstyrke jeg selv har sat.
  Plus advarsestonen jeg fik ved lavt batteri var også max høj.

 10. hyperbole siger:

  @HHogH: Husk nu, at det kan være nødvendigt at foretage et factory reset…

 11. HHogH siger:

  @hyperbole: Ja, tænkte det samme i morges og resatte den netop som du skriver. Er så ved at køre den tør på batteriet igen. Går nok død i løbet af natten.
  Skulle måske nok have vente med reset her når den er ved at være flad, men nu ser jeg.

 12. Peter1 siger:

  Hej alle Lumia 800 fans,
  Vil bare melde at, det ser fint ud med min tlf efter sidste opdatering.
  Det er 4 dage og 16 timer siden opladning, og 3 dage og 14 timer tilbage.Der er 48% strøm endnu.
  Jeg må lige sige at, tlf bliver for det meste brugt til telefon samtaler og sms.
  Kamera er dog stadig noget bras. Billederne har en gul/grøn skær. Lyden er også blevet god.
  Have en god påske.

 13. slate siger:

  Siden jeg CAB loadede 12070 er det gået meget godt: 6, 6, 4, 6 og lige nu er status 6 dage, 21 timer med 3 timer igen… så med lidt held 7 døgn.

  Før 12070 og den tidligere batteri opdatering kunne den lige strækkes til 3 døgn.

  Sad en stille stund og legede med diverse settings og Diagnostics værktøjet Discharging Current er 3+ gange højere med 3G slået til.

  Nogle detaljer om min opsætning kan ses her
  http://www.windowsphonefan.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=469

 14. Thomas siger:

  @Peter1 – Mht. kameraet, så var mine billeder også stadig noget møg efter opdateringen. Men jeg gik så ind under indstillingerne til kameraet og lavede en “Gendan standardindstillinger” og wupti – alt det gule-/grønlige skær er nu væk. Jeg synes billederne er væsentlig forbedret nu.

  Vh. Thomas

 15. Peter1 siger:

  @Thomas- Vil lige sige tak for hjælpen.Det virkede med standardindstillingerne til kamera.
  Nu har man langt om længe fået en telefon der kan bruges.Kan også holde strøm i næsten 7 dage.
  Vh.Peter1

 16. CR siger:

  Min den holder næsten 2 dage, og kan ikke forstå hvordan mange af jeres kan komme op på 6-7 dage, og jeg har fået den nye update er der noget bestemt i har gjort. Jeg har forøvrigt også nulstillet telefonen

 17. HHogH siger:

  @CR – jeg lytter med her….

  Det er det samme med min Lumia 800. Opdateringen gav umiddelbart ikke mere levetid på batteriet. Kan holde ca 2 1/2 dag.
  Blev opdateret for ca en uge tid uden…..

 18. hyperbole siger:

  @CR: 6-7 dage lyder voldsomt, men bid mærke i at Slate ifølge egen opsætning har slået 3G fra, lysstyrken sat til lav og tilsyneladende heller ikke har apps installeret.

 19. slate siger:

  ah jeg har vel de første 20 apps installeret. Og hvis jeg fyrer op for Slingbox kan jeg kører batteriet i bund på 2-3 timer. Men korrekt jeg bruger den ikke til spil.

  3G er slået fra; det lærte jeg hurtigt da jeg fik min første 3G mobil for 5-6 år siden. Og 3G er stadig en strømsluger; Kan se i diagnostic Tool at strømforbruget går fra 60-70 til 220+ når jeg slår 3G til.

  Min mobil er først og fremmest en telefon (tale+sms) og da man jo tilbringer den største del af sit liv i hjemmet eller på arbejdspladsen giver det mest mening for mig at have 3G slået fra, og WIFI slået til.

  Og står man på fortovet og skal tjekke et eller andet så tager det kun et par sekunder at slå 3G til med Network Dashboard.

  Alt i alt har jeg har god batteri tid i de snart 6 måneder jeg har haft min L800. Har dog haft 4 tilfælde hvor firmware eller en apps har efterladt den i en tilstand hvor batteriet blev kørt i bund på 15 timer. En genstart og så var det klaret.

 20. FireStarter siger:

  Hvornår kan jeg bruge min L-800 som hotspot til min Laptop ??? det savnewr jeg rigtig meget.
  Og hvordan slutter man video til Skype ? (vi skriver jo 2012 :-))

Leave a Reply