Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygte: Nokia PureView Lumia Windows Phone billeder lækket - WindowsFan.dk

Rygte: Nokia PureView Lumia Windows Phone billeder lækket

| 8. april 2012 | 7 Comments

Så er der endnu engang lækket lidt billeder fra Kina. Denne gang ser vi en Nokia Lumia model som kører Windows Phone 8 (læg mærke til “Start” knappen, det er det nye Windows 8 logo). Derudover så ses Nokia’s nye 41 megapixel PureView teknologi.

Modellen har et noget særpræget, men rimelig cool/nyt look, hvor skærmen er buet.

Rygter er der jo mange af, men synes da denne model her ser spændende ud og måske ikke helt usandsynlig.

Hvad tror du?

Kilde

Tags: , ,

Category: Rygter

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. LAN | 5. maj 2014
 1. Mehran siger:

  Hold da op et fedt design. Min Lumia 710 bliver ihvertfald erstattet hvis den kommer ud.

 2. Mads siger:

  Ja den ser fandme fed ud. Kunne være fedt om den kom her til efteråret.

 3. Philip Vesterdal siger:

  Fedt at kameraet finder vej til en WP mobil. Det nuværende i min Lumia 800 er noget rigtig hø.

  Skal dog nok lige se designet i virkeligheden for at jeg ville vælge sådan en model, for på billederne ser den da ualmindelig grim ud :)

 4. Thomas siger:

  @Philip – Se evt. tråden “Nokia offentliggør løbende opdateringsstatus” – der kan du læse, at kameraet nu ikke er helt ringe efter opdateringen.

 5. Philip Vesterdal siger:

  @Thomas – Ja, men synes nu stadig ikke det er noget særligt. Især ikke på billeder indendørs eller hvor der generelt skal bruges blitz.

  Har fundet ud af at hvis jeg giver mobilen tid til at fokusere ordentligt bliver de lidt bedre. Hvis man bare trykker løs bliver de helt ubrugelige.

  Kigger misundeligt på min kones 4S’s kamera, men så minder jeg mig selv om at den kører iOS :-)

 6. Bob siger:

  Nokia Lumia 800 halter efter på det ringe kamera, manglende mulighed for at optage video i fuld HD, samt den begrænsede lagerkapacitet. Prisen er også helt skæv i forhold til, hvad der leveres hardware-mæssigt.

  Får de gjort noget ved det i Nokia PureView og smækkes lidt NFC oveni, så er jeg på den, for selve Windows Phone styresystemet er cool nok. Der har bare ikke været udbydere på hardware-siden, der har leveret noget interessant hidtil og indtil – den måske kommende Nokia PureView.

Leave a Reply