Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Madopskrifter.nu

Madopskrifter.nu

| 16. april 2012 | 13 Comments

Med denne app får du adgang til alle madopskrifter fra Madopskrifter.nu, lige nu er der mere end 1500 opskrifter, alle med et eller flere billeder.

Du har mulighed for at ændre kuvertstørrelse, søge efter opskrifter, samt tilføje opskrifter til dine favoritter, så du kan opbygge din egen private kogebog.

Alle opskrifter leveres med energifordeling og energiindhold, så du nemt kan vælge sund mad.

Vi tilføjer selvfølgelig nye opskrifter til appen hver uge helt gratis.

Bemærk at denne app kræver en Internetforbindelse for at virke.

 

 

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  ‎26.- for en opskrift app! Og uden prøveversion :o

 2. @FacilisDK
  Det ser ud som om, at du synes prisen er urimelig, har du mulighed for at uddybe, hvorfor du synes det?

  Mvh
  Madopskrifter.nu

 3. hyperbole siger:

  @Madopskrifter.nu:
  i AppStore står den til 12 kr

 4. hyperbole siger:

  @Madopskrifter.nu:
  … men selv 12 kr er faktisk i ovenkanten af, hvad jeg ville betale for en app, der jo blot tilgængeliggør, hvad der ellers ligger frit på jeres hjemmeside. App’en gør det flot, den gør det elegant, men prislejet er for højt. Sæt den til 6 kr eller lad den finansiere gennem in-app-ads.

 5. @hyberbole

  App Store er en liga for sig selv, prisen er normal 18 kr. på App Store, pt. er den på tilbud til 12 kr. Til Android er Prisen 30 kr. inkl. moms. Apps på App Store er generelt billigere, da volumen mindst er en faktor 100 -> billigere apps, da udviklingsomkostningerne jo er de samme.

  Appen kan ikke finansieres med in-app-ads, og da slet ikke på Windows Phone i DK, det er der simpelthen endnu ikke nok WP enheder på markedet til.

  Ja, data er til fri afbenyttelse på www, men der betaler du også ved at se på reklamer :-)

  Mvh
  Madopskrifter.nu

 6. hyperbole siger:

  @Madopskrifter.nu:
  Om den prisstruktur + det korte ‘break-even-point’ er en god eller dårlig idé, kender jeg ikke nok til jeres forretningsmodel for at kunne afgøre. Men vær klar over, at I med en en pris af 26 kr overvejende vil henvende jer til de WP-brugere, der allerede kender og anvender jeres website. Impulskøbene ligger omkring de 6-12 kr.

 7. Steen siger:

  Helt enig med @hyperbole – utraditionel penetrationsstrategi! Men jeg tør så også godt sige højt hvad madopskrifter.nu sikkert nøjes med at tænke: WP-brugerne er sultne efter danske apps og for 95% af WP-brugerne er 26,00 kr. (selv om niveau 6-12 kr. var at forvente) ikke noget der afholder brugeren fra et køb. Jeg selv var da nysgerrig nok ;-)Til gengæld har jeg så også købt retten til at klassificere produktet til “pænt over middel”! Mangler egentlig bare muligheden for at kunne dele en opskrift (besked, mail, FB etc.) med mine omgivelser.

 8. @Steen
  Med i prisen får du desuden mulighed for support, samt du kan se frem til fremtidige opdateringer og forbedringer uden beregning, som jo er med i prisen. Vi sidder ikke på hænderne :-)

  Dine forslag er noteret.

  Mvh
  Madopskrifter.nu

 9. Steen siger:

  Hvis support er lig med et par ekstra hænder når frikadellerne skal røres sammen er der virkelig tale om value for money :-)

 10. @Steen
  Ikke den slags support :-)

  Der kan ringes eller skrives til os, så forsøger vi at hjælpe brugeren hvis de har et problem med appen, eller et spørgsmål til en opskrift.

  Mvh
  Madopskrifter.nu

 11. henrik siger:

  Jeg må indrømme, jeg er helt utroligt glad for WP systemet og min lumia 800. Men er der en ting jeg er meget ked af så er det app priserne. Havde madopskrifter på min iphone, og benyttede den meget ofte, for den er nemlig rigtig go:-)!!! MEN jeg giver tidligere indlæggere ret, apps der koster +12 kr køber jeg faktisk ikke.det er også det der er en stor stor trussel mod marketplace og dermed også windowsphone. Mange af dem der har siddet med min mobil siger, hold da op den er lækker…indtil de kommer til marketplace..så faldet de op halen over priserne for apps. Kan frygte det bider sig selv i halen det her:-(

 12. @henrik

  Enig, team Microsoft har et problem, for med de få telefoner på markedet er priserne på apps nødt til at være højere.

  En mulighed kunne være, at Microsoft unlod at tage 30% fra udviklerne de første par år, dette vil få flere udviklere over på denne platform, samt få prisen på apps ned.

  En helt anden ting er, at Microsoft kører med samme model som Android, de lægger moms oven i de 30% hvilket Apple ikke gør. Dette betyder at man som udvikler i DK faktisk har væsentlig dårligere vilkår end når man arbejder for Apple.

  EKSEMPEL:

  ******************************************************
  Microsoft beregner de 30% efter moms, eksempel: App sættes til salg til 30 kr., uden moms er det 24 kr. af det tager Microsoft så 30% = 7,2 kr. = 16,80 kr. til udvikleren, hvilket svarer til at der forsvinder 44% af salgsprisen og ikke 30%!

  Apple derimod tager 30% PUNKTUM, er salgsprisen 30 kr. inkl. moms forsvinder der total 30% = 21 kr. til udvikleren, og da der afregnes B2B inden for EU er transaktionen momsfri.

  Google (Android) lider af samme syndrom som Microsoft, og det er egentlig synd at udviklerne skal straffes fordi de ikke har styr på hvordan det kan gøres.

  Sagt på en anden måde tager Apple 30% af hele beløbet. Er momsen så f.eks. 15% er der bare mindre til Apple, at dette issue endnu ikke har været belyst på nogle at de store app sites begriber jeg ikke, og at Microsoft og Google tager sig bedre betalt end Apple uden det har været kritiseret er meget underligt, eller også har medierne endnu ikke forstået hvordan det hænger sammen.

  Ovenstående er i hvert fald endnu et issue som gør, at Apples platform er mere attraktiv at udvikle til, hvis det land man bor i har MOMS, og jeg vil da håbe at Microsoft får deres koncept rettet ind så vilkårene mindst er på niveau med Apple.
  ******************************************************

  Mvh
  Thomas Kristensen
  Madopskrifter.nu ApS

 13. henrik siger:

  Jeg må bare sige det er chokerende læsning! Begriber ikke at en spiller der vil ind på markedet ,tager sådanne priser. Jeg synes denne platform er langt den bedste og ønsker den klarer sig og overlever. Man kan jo sige at hvis et firma ønsker at få en ordre ,kommer med en langt større pris for et produkt, ja så bliver de ikke valgt!!! Den luksus har Microsoft ikke!!! Håber virkelig de tager det MEGET seriøst

Leave a Reply