Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Chevron lukker og slukker

Chevron lukker og slukker

| 18. april 2012 | 1 Comment

Denne nyhed er nok kun interessant for de allermest nørdede læsere, men her er den alligevel :)

Chevron er en tjeneste man har kunne gøre brug af for at “udvikler oplåse” sin Windows Phone. Dette kan man også gøre ved at have en aktiv AppHub konto, men de 99$ det koster om året er ikke alle der kan betale.

Chevron har så tilbudt, i samarbejde med Microsoft, at oplåse folks telefoner for 9$. Dette er nu slut. Chevron er blevet lukket ned af og de apps du måtte have loaded ind på din telefon vil ikke længere fungere efter 120 dage.

Personlig har jeg aldrig gjort brug af Chevron, da jeg har en aktiv AppHub konto, men der er tilsyneladende mange som har brugt dette til at få app’s på deres telefoner som kunne lidt mere end hvad de tidlader i Marketplace. Lidt i stil med “jailbreak” som vi kender det fra iPhone verden.

Idéen med Chevron var fra start at give udviklere som ikke havde særlig mange penge, muligheden for at kunne udvikle til Windows Phone. Tanken er god, men som nævnt ovenfor så har tallene ikke været som forventet, hvorfor det nu lukkes ned.

Kilde

Tak til Morten for tippet.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kenneth siger:

    Får man jo ud af at have et begrænset antal tilmeldinger

Leave a Reply