Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Søger inkarneret Nokia fan til TV interview - idag!

Søger inkarneret Nokia fan til TV interview – idag!

| 19. april 2012 | 6 Comments

Joddler fra mobilsiden.dk har netop oprettet en tråd i forummet her på WindowsPhoneFan.dk hvor han spørger efter en inkarneret Nokia fan.

PANIK! ;) TV 2 har spurgt om, om vi (http://www.mobilsiden.dk) kan hjælpe med at finde en person, der foretrækker Nokia-mobiltelefoner, altid har gjort det og har gemt en del af sine gamle Nokia-modeller. Personen skal medvirke i et TV-indslag, der vises i aften i 22 Nyhederne. Kontakt John G. på 60 82 78 00 (gerne med det samme)

Læs tråden her

Så mener du dette er dig, så giv gerne John G et kald med det samme.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. hyperbole siger:

  åh, det er dårlig reklame :(

 2. Per F. siger:

  Ja, den var ikke for god den der.

  Han var da helt ude i hampen, ham der Nokia fan’en. Jeg lider af ekstremt tørre hænder, hvilket godt kan give udfordringer med touch skærme. Lumia skærmen giver mig bestemt ikke flere problemer end andre skærme. Tværtimod vil jeg næsten sige.

  Og tossen i biksen, der fremstår som ekspert, magter ikke at adskille specs fra samlet funktionsduelighed. Ikke heldigt.

 3. Peter siger:

  Det var da en totalt tåbelig kommentar. Noget af det fede ved Lumia/WP er da netop den lynhurtige reaktion og flydende UI-navigation.

  Nogen burde klage til TV2.

  Og ja, ham i biksen har sikkert læst et par specs om dual-core og ikke mere…

 4. hyperbole siger:

  det er den journalistiske vinkling, der er problemet. Fraklippet er jo de spørgsmål han får, og som han tvinges til at forholde sig til.

 5. Mads siger:

  Ja det kommer ud som virkelig dårlig reklame for Windows Phone og Nokia.
  Dog vil jeg sige til hans forsvar at det jo godt kan være klipperen/journalisten der får ham til at frem stå sådan der. Som jeg skrev i forummet:

  “…Dog vil jeg sige, at han siger ikke direkte at det er Lumia han ikke så godt kan lide, han siger “touch” – så det kan også bare være en smart Tv-2 klipper der får det til at fremstå som om at fan’en her snakker om Lumia modellerne, når han reelt måske ( i kontekst) har snakket om nogle af de andre Symbian touch Nokia modeller.”

Leave a Reply