Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af HTC Titan II - Pocketnow

Anmeldelse af HTC Titan II – Pocketnow

| 21. april 2012 | 1 Comment

Lumia mig her og Lumia mig der – ja der er efterhånden godt fyld med indlæg omkring Nokia/Lumia telefonerne her på siden.

Nokia fylder allerede rigtig meget på Windows Phone scenen, så det er vel et eller andet sted naturligt nok at der er så meget om disse telefoner her på WindowsPhoneFan.dk.

Jeg har modtaget en email fra en bruger af siden, Jakob, som mener at vi ikke må glemme at der rent faktisk er andre (og ofte ret gode) alternativer til Nokia derude, når det kommer til Windows Phone telefoner.

Og nej, selvfølgelig må vi ikke glemme det.

Lad os derfor tage et kig på HTC Titan 2 som Jakob nævner i sin email.

HTC Titan II Review

Så vidt jeg ved er det stadigvæk en smule usikkert om HTC Titan II kommer til Danmark, så hvis du har et link der kan kaste lidt lys over dette, så smid det endelig i en kommentar nedenfor.

Tak for din email Jakob.

Tags: ,

Category: Anmeldelser, Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mads siger:

    Nu kiggede jeg kun hurtigt, men det ser ud til at være en almindelig Titan men med dobbelt så mange megapixel i det bagerste kamera (FFC er det samme her) :)

Leave a Reply