Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
YouSee

YouSee

| 27. april 2012 | 5 Comments

Med YouSee TV Guide til din Windows Phone får du det store overblik over hvad du skal se i fjernsynet den kommende uge.
7 dages overblik over mere end 100 tv-kanalers udsendelser sikrer, at du aldrig misser din yndlingsudsendelse på tv.
Vores egen redaktion opdaterer hele tiden indholdet i TV Guiden, så du altid får de nyeste programændringer direkte på telefonen.

YouSee TV Guide giver dig:

 • 7 dages overblik
 • Mere end 100 kanaler
 • Varsling før programstart
 • Mine kanaler
 • Opdeling på kategorier
 • Søgning

 

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. KP siger:

  Synes personligt, at den er latterligt langsom til at hente data (både3G og Wi-fi.) Det gælder både ved opstart og ved navigation.

  Jeg har ca. 15 kanaler valgt, og jeg gider ikke vente på, at den opdaterer data. Jeg er gået tilbage til “TV guide” app’en.

  Hatten af for at YouSee har lavet en (ganske flot) WP app. Men de må lige optimere den betragteligt, hvis de vil have mig som bruger. Det er jo 100 gange hurtigere at bruge den indbyggede YouSee guide på TVet, som det er nu.

 2. brianj siger:

  kunne ikke være mere enig. syntes den er noget skrammel!!

 3. KP siger:

  iøvrigt interessant hvordan en sådan App kan slippe ud? Har de overhovedet ikke hørt om test hos TDC(YouSee)? Der kan sgu da ikke være nogen, der seriøst har vendt tommelfingeren op for den respons-tid? Prøv med noget cache og test lidt mere. Så skal den såmænd nok blive fin, håber jeg da faktisk!

 4. Martin Nielsen siger:

  Synes designet er rigtig lækkert, og den fungere også fint når den er loadet, meeeeen det tager alt for lang tid før den er klar til brug..!

 5. Nuke siger:

  Jeg er nu enig med jer andre, noget som jeg også finder problematisk så er det at når jeg går under Film, så viser den også TV2NEWS og mange andre kanaler som ikke er Film Kanaler :(

Leave a Reply