Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Tap2Match

Tap2Match

| 2. maj 2012 | 0 Comments

Tap2Match er et kreativ og unik memoryspil.

Spillet er udviklet med fokus på at træne og udfordre spillerens hukommelse. Tap2Match er ikke bare endnu et memoryspil, men skiller sig ud fra mængden ved at udfordre og stimulere hjernen på flere områder. Udover det klassiske koncept om at matche billeder, tilbyder spillet nye spilkoncepter, hvor man kan matche ord, tal og lyd. Disse nye måder at spille på, specielt involveringen af spillerens hørelse gør Tap2Match til et interessant og udfrodrende at spil.

 

Sværhedsgraden er delt op i 3 dele, hvor den nemmeste del også klart kan anbefales til børn. Feedback fra brugerne viser at børn har god gavn af spillet og at de allerede begynder at forbedre deres score i spillet efter at have spillet det nogle gange. Spillet tilbyder et meget simpel pointsystem. 1 berøring(tap) er lige med 1 point. Hvis man for eksempel har haft 60 berøringer i alt for at matche alle elementerne i et spil, så vil ens total score være på 60. Det gælder selvfølgelig om klare et spil med så få berøringer som muligt.

Bemærk: Hvis man allerede har installeret version 1.0, så skal denne fjernes før installationen af version 2.0 som er den seneste.

Spillet er gratis og kan hentes her:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Leave a Reply