Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Berlingske og BT klar med nyhedsapps til Windows Phone

Berlingske og BT klar med nyhedsapps til Windows Phone

| 11. maj 2012 | 0 Comments

Så er BT og Berlinskes nye Windows Phone app’s endelig at finde i Marketplace.

På 72 timer blev BT og Berlingskes nye nyhedsapps til styresystemet Windows Phone til. Nu er de to apps tilgængelige i Microsofts appbutik, Marketplace. Berlingske Media har sammen med Microsoft holdt et 72 timers app-event, hvor 16 af de bedste app-udviklere og designere brugte deres weekend i Pilestræde 34 på at lave to nyhedsapps til BT og Berlingske. De to apps er udviklet til styresystemet Windows Phone, som Nokias Lumia 800 bruger. Og selvom iOS og Android-telefonerne stadig har et solidt tag i danskerne, mener Berlingske Medias mobilchef, Anders Oliver Andersen, at Windows Phone er et seriøst bud på en tredje standard inden for smartphones. “Det er vores strategi at være på de platforme, som vores brugere er på og da vi fik chance for at holde udviklereventet sammen med Microsoft, sprang vi straks til. Vi synes, det er spændende måde at udvikle nye apps på og det passer godt til Berlingske Medias innovative mindset”, fortæller han. Berlingske og BT’s Windows Phone apps er begge optimerede til Nokias Lumia 800 og Microsofts smartphone styresystem. Som noget helt nyt kan man vælge at få adgang til de enkelte nyhedssektioner direkte fra telefonens forside. De to nyhedsapps ligger klar til download på Marketplace og er gratis.

Jeg sørger lige for at lave et indlæg med hver app som jeg plejer – hæng på.

Update: Her kan du finde BT’s app og her finder du Berlinske’s app.

 

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply