Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Samsung lancerer ny Windows Phone: Omnia M

Samsung lancerer ny Windows Phone: Omnia M

| 16. maj 2012 | 0 Comments

Så er Samsung på vej med en ny “Omnia” model, denne gang hedder den M.

I dag (11. maj) har Samsung således lanceret Omnia M. Det er en Windows-smartphone med 4″ Super AMOLED-skærm, 1 GHz-processor, 4 GB intern lagerplads, 384 MB RAM og et kamera, der skyder med fem megapixels. Der er ligeledes et frontvendt kamera til video-telefoni.

Vægten er 119 gram, og på software-delen fremhæver Samsung blandt andet AllShare-funktionen og selskabets egen ChatON-app, som fungerer på tværs af platforme.

I første omgang vil Omnia M debutere på det europæiske marked, men historien melder ikke noget om hverken lanceringsdato eller pris.

Læs mere: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/ny-windows-phone-fra-samsung-mod-omnia-m,lid.21057/?t=1#ixzz1v0b1UISD

Tak for tippet til Jakob – til Jakobs forsvar skal det siges at han ret faktisk sendte mig tippet d. 11. maj, det er bare mig der har haft for travlt til at få lagt det på.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply