Brugernes egne anmeldelser af Windows Phone telefoner

| 23. maj 2012 | 0 Comments

Dette er hverken nogen nyhed eller rygte – men bare en lille “heads-up” hvis man skulle have misset det.

Har du set vores “Bruger anmeldelser” forum her på WindowsPhoneFan.dk?

Hvis ikke, kan det anbefales at kigge forbi

I forummet her på WindowsPhoneFan.dk har vi nemlig et under forum, hvor i som brugere kan skrive jeres egne anmeldelser af de forskellige Windows Phone modeller.
Personligt synes jeg det er rigtig fedt at læse hvad en helt almindelig bruger mener om et produkt. Rent faktisk er det også den indgangsvinkel jeg selv har når jeg skriver anmeldelser her på WindowsPhoneFan.dk – som fx disse af Nokia Lumia 800. Dette falder mig også ret nemt da jeg jo ikke er journalist eller noget der minder om det – just a happy blogger :)

Men nok om det, jeg ville bare lige gøre opmærksom på denne del af forummet, da der faktisk er ret meget god læsning der inde. En anden bonus er også at du kan stille spørgsmål til den der har skrevet anmeldelse og om guderne vil det, få svar af personen. Dette kan fx være rigtig rart hvis man har spørgsmål til en telefon man overvejer at købe.

 

Tags:

Category: Andre nyheder, Anmeldelser

Leave a Reply