Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 900 på prøve #1

Nokia Lumia 900 på prøve #1

| 31. maj 2012 | 8 Comments

Hov, så kom der da lige en Nokia Lumia 900 ind af døren :)

Det er telefonen til højre og en strøm adapter ting til venstre – sidst nævnte ved jeg på ikke lige hvad jeg skal bruge til godt nok.

Endnu engang jeg har været så heldig at få lov at låne en Nokia Windows Phone, hvorfor der selvfølgelig skal skrives om den.
Jeg har kun lige pakket den ud, har ikke engang SIM kort i endnu, men skriver lige her om mine første oplevelser og tanker omkring den.

Lige fra jeg hørte om Nokia Lumia 900 har jeg synes skærmen lød for stor til mig. Det er selvfølgelig en smags sag, men synes det virker som en ret stor telefon at slæbe rundt på. Dog har jeg aldrig haft så stor telefon, så tvivlen må kommen den til gode. I hvert fald vil jeg bruge den som min eneste telefon mens jeg har den.

Det første man lægger mærke til når man pakker den ud er selvfølgelig at den er større end Nokia Lumia 800, som jeg normalt har. Det næste jeg lagde mærke til er at glasset er flat, hvilket jeg egentlig lige i første omgang ikke så godt kan lide. Lumia 800 har buet glas ude i siderne, så man næsten ikke kan mærke overgangen og det har jeg vænnet mig til må jeg indrømme.
Jeg kunne dog godt forestille mig at den lille bitte gummi kant som er rundt om glasset på Lumia 900 er med til at beskytte glasset lidt mere i visse situationer.

Det næste jeg lagde mærke til er at knapperne på siden ikke stikker så langt ud som på Lumia 800. Dette kan jeg faktisk godt lide, da jeg synes man lidt nemt kommer til at trykke på knapperne på siden af Lumia 800.

Efter man har taget telefonen op så støder man på denne lille fætter.

Dette er naturligvis den lille “nøgle” man skal bruge for at åbne ind til SIM kortet. Dette har jeg som nævnt dog ikke sat i endnu, men denne lille nøgle føles virkelig godt i hånden. Den er virker robust og kvalitets-agtig. Ja, den er bare en s**** nøgle til SIM-kortet, men det er små detaljer som dette der i min verden gør et produkt lækkert – hele vejen rundt.

Det er alt for nu, jeg vender tilbage når jeg har afprøvet den lidt mere.

Stil endelig spørgsmål osv. i kommentarfeltet nedenfor.

Nå ja, den er hvid :)

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser, På prøve

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alf Lenni siger:

  Adpater???!!!. Det er jo et externt batteri dit heldige asen. :) Den passer i lommen og gaar godt til en noedsituation. Ej altsaa.

 2. Mio_WP siger:

  Hej Mads. Nej hvor lækkert, har hørt at størrelsen ikke er så uoverkommelig da den anderledes type skærm gør at de har fået selve skærmarealet tættere på kanten, så det skal nok gå ;) Har også selv Lumia 800 og der er tre ting jeg godt kunne tænke mig at høre din vurdering af.

  -Kamera (er blevet pænt glad for 800’s efter opdatering)
  – Batteri (er de 200 mah nok til at opveje den større skærm)
  -RGB skærm versus Pentile Matrix på 800 (personligt er jeg rigtig glad for min Pentile skærm

  Held og Lykke med den :)

 3. Kim Christiansen siger:

  Du må meget gårde sammenligne de to skærme (800/900). Er der klare tegn på pixel?

 4. Henrik siger:

  Det kan godt være det er mig, men er 800 og 900 ikke fuldstændigt identiske mht hastighed på internet og speed generelt? Kameraet håber jeg de har fået fikset, for mine på lumia 800 er pinligt ringe i forhold til min kones iPhone 4s.

  Umiddelbart virker det på mig som en lumia 800 med større skærm?

 5. Mads siger:

  @Alf: Hehe, nå ja, der står faktisk “USB Charger” på æsken, så det er sgu nok et ekstra lille batteri. I virkeligheden er det jo ikke særlig fedt hvis jeg for brug for det :)

  @Mio: Jeg skal prøve at vende tilbage og svare på dine spørgsmål når jeg har prøvet den lidt mere.

  @Kim: Prøver at se om jeg kan tage nogle billeder af telefonerne sammen. Har ikke sammenlignet dem side-by-side endnu, men umiddelbart er der ikke tydelige pixels at se på 900, hvis du tænker på problemet med at skalere 800×480 op på en 4 tommer skærm.

  @Henrik: Jo, de er vist rimelig ens, rent spec mæssigt (uden at jeg dog kan specs på dem i hoved). Når man lige ser dem ligner 900 bare en stor version af 800, men der er faktisk mange detaljer til forskel. Fx det jeg nævner i indlægget med skærmen og knapperne.

 6. Vil umiddelbart sige det der har krævet mest af mig, er at holde min 900 længere væk fra ansigtet end jeg gør med min 800. Det er faktisk helt behageligt at kunne have telefonen så langt væk :) (og ja jeg er nok ved at blive nærsynet)

 7. Alf Lenni siger:

  @Mads: Jeg synes det er genialt. Der har der vaeret dage hvor jeg har talt i telefon flere timer i traek og jeg ville oenske man havde saadan en satan. Nu har jeg det ogsaa, men dog iform af en sollader som Powermonkey Extreme der har et 9000mah batteri. Finder det praktisk baade til telefon og tablet.

  DC-16 er jo meget lille og den har 2200mah. Det er kun fedt. :)

 8. Kim Christiansen siger:

  Hvis jeg når det og de har den hjemme skal jeg hente min imorgen. Længe siden jeg har set så meget frem til en mobil og især en Nokia ;-)

Leave a Reply