Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 900 på prøve #3

Nokia Lumia 900 på prøve #3

| 5. juni 2012 | 3 Comments

Nokia Lumia 900 er stadigvæk større end Nokia Lumia 800 :)

For mig personlig ligger L800 stadigvæk bedre i min hånd og synes størrelsen er mere passende. Dog kan jeg også godt lide den store skærm på L900 da det fx er en smule lettere at skrive på den, da knapperne er større og derfor nemmere at ramme.

 

 

Jeg nævnte i første indlæg at kamera knappen(og ja de andre hardware knapper for den sags skyld) på L900 ikke stikker så langt ud som på L800. Dette kan jeg faktisk godt lide, da jeg synes man relativ nemt kan komme til at trykke på knapperne ved en fejl på L800.

Jeg har på nedenstående foto forsøgt at tage et billede af dette så man kan se den ret store forskel der faktisk er.

En anden ting jeg nævnte i første indlæg var det her med at der på L900 er en gummi kant rundt om skærmen, hvor der på L800 nærmest ikke er nogen overgang. Glasset er lidt mere buet på L800, hvilket giver en mere behagelig fornemmelse når man bruger den – synes jeg. Håber man kan fornemme hvad jeg mener ud fra nedenstående fotos.

 

Nokia har også ændret en smule på designet af toppen L900 i forhold til L800.

Tilgangen til micro USB indgangen er lidt nemmere på L900 da man slipper for at skulle åbne en klap som man skal det på L800.

I bunden er de to telefoner dog tæt på identiske, hvis nogen skulle være interesseret.

 

Gyroskop

I sidste indlæg blev jeg spurgt om man kunne mærke på fx Photosynth at L900 har gyroskop. Dette synes jeg faktisk godt man kan en smule. Den virker til at have en smule bedre styr på hvor man peger hen med kameraet, dog er det ikke nogen kæmpe forskel umiddelbart i forhold til når jeg bruger Photosynth på L800.

Jeg har taget følgende med Photosynth på L900. Ikke at i burde kunne se på billedet at L900 har gyroskop, det er noget man kan mærke mens man tager billedet, men synes nu lige i skulle se et eksempel når jeg nu havde taget det.

Nej, jeg har ikke tvillinger, det er bare min mindste søn der løb rundt mens jeg tog billedet :)

 

Tags: , ,

Category: Anmeldelser

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Henrik siger:

  Hej Mads, skrev også indlæg på dit #2. Nå men det med skærmen er større tror jeg godt man kan skyde ned, for da jeg havde htc titan, var den ligeså hurtig som lumia 800!

  Jeg hælder mere til en softwarefejl umiddelbart. Eller er det din oplevelse man skal (for at scrolling hurtigt) skal begynde fra bunden af skærmen og føre fingeren helt i toppen????

 2. slate siger:

  Kommer de danske L900 med Tango?

 3. Mads siger:

  @Henrik: Ja så godt din kommentar på #2 også. Det er virkelig interessant hvis Titan køre som du siger der, fordi så har det jo netop ikke noget med skærmen at gøre. Hmm, så må det jo være en software (eller endnu værre en hardware fejl).

  @Slate: Jeps, L900 kommer med Tango og lige om lidt kommer #4 af denne række artikler på siden her og der snakker jeg netop lidt om det. :)

Leave a Reply