Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Smugkig på Windows Phone 8 d. 20. juni

Smugkig på Windows Phone 8 d. 20. juni

| 5. juni 2012 | 8 Comments

Det ser ud til at vi kan forvente at se/høre lidt nyt om Windows Phone 8 inden for et par uger, nærmere bestemt ved Windows Phone Developer Summit deb 20. juni.

Windows Phone 8, kodenavn Apollo, forventes klar senere på året.

Windows Phone 8 is expected to include improved hardware support for multi-core processors, four screen resolutions, and NFC radio support with a contact-less “wallet experience.” Microsoft is also expected to integrated its Skype app into Windows Phone 8, with native code support for developers and app-to-app communication support. We’re likely to see some of these upcoming features demonstrated at the Windows Phone Developer Summit on June 20th, with new Windows Phone 8 handsets expected to arrive later this year.

Kilde The Verge, via hyperbole i forummet.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Michael siger:

  Jeg glæder mig sgu til at se hvad de kan fremvise.
  Jeg overvejer at skifte min iPhone 4 ud med en WP.

  Jeg må indrømme at Lumia 900 ser super spændende ud, men jeg tør ikke købe den når jeg ikke ved om den kan få WP 8 og så selvfølgelig fordi det ventes at næste generation kommer til efteråret.

  Jeg kan sgu ikke vente med at prøve noget nyt.

 2. Mads siger:

  Hvis du bare vil give WP et test tur, så kunne du købe en af de billige telefoner. Der findes ret mange som fås til under 2000 kr.
  Så er du HELT klar til efteråret når du skal ud og have dig din nye Windows Phone 8 telefon :)

 3. Michael siger:

  Ja, har overvejet en brugt Lumia 800, men samtidigt virker det lidt skørt at bruge 2000,- nu og så købe ny mobil igen om et par måneder.

 4. Niels Henrik siger:

  Hvis alle dem der lige har købt ikke får muligheden for at opgradere….taber Windows Phone kunder til Apple…Tjek selv den offentlige afstemning/kommentar side der er på Microsofts hjemmeside. De bliver lynchet og de fleste brugere vil dermed skippe Windows Phone fremover. Spændende….! :-)

 5. Mads siger:

  Jeg kan ikke se hvorfor Microsoft IKKE skulle give lov til at opgradere nuværende telefoner til Windows Phone 8.
  Naturligvis er det ok at man på en “gammel” WP telefon ikke får alle de nye features, om det så er hardware specifikke eller ej, sådan er gamet.

  Apple gør jo ovenstående med stor success og Microsoft burde gøre det samme.
  En af grundene til at Microsoft (Windows) er så stort og udbredt i dag af bla. af de hele tiden sørger for at være bagudkompatible med tidligere versioner og modeller.

  Det ligner dem simpelthen ikke at gøre sådan noget, så jeg tager det nu stille og roligt. Men selvfølgelig kan jeg tage fejl, men så bliver jeg godt nok sur på Microsoft :)

 6. Ronnie siger:

  @Niels Henrik

  Link til den afstemning på Microsoft’s hjemmeside? Kan ikke finde den…

 7. Peter Høver siger:

  Jeg har prøvet både iPhone 4, Samsung Galaxy II, HTC Titan, Nokia Lumia 800 og har derfor i dag købt en Nokia Lumia 900, og det er en udsøgt oplevelse ligesom L800.
  Lumia 800 har en 3,7″ skærm ligesom iPhone, Lumia 900 er 4,3″ (perfekt) og HTC Titan har en skærm på 4,7″ den var for stor til, at betjene med en hånd (tommelfinger) Nokiaen har et godt design, meget bedre lyd en iPhone og så er den underligt nok billigere end en iPhone 4, som efterhånden er “gammel”
  L900 virker lidt hurtigere end L800, og så virker skærmen lidt bedre.
  Kort sagt så er Windows Phone afgjort det mest stabile og brugevenlige OS på marked, og det binder mail, kalender, Facebook, LinkedIn fantastisk sammen.
  Jeg håber naturligvis, at L900 kan opdateres til ver. 8 når den kommer.

 8. Kim siger:

  Uha uha jeg glæder mig skisme til at se hvad 8.0 har at tilbyde os. Og hvis vi ikke helt gratis og automatisk får det, tror jeg Microsoft får en del hade mails. ;)

Leave a Reply