Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
DR Play fjernet fra Marketplace

DR Play fjernet fra Marketplace

| 6. juni 2012 | 8 Comments

Nu er applikationen væk fra Windows Marketplace, hvor den var blandt de 5 mest populære applikationer herhjemme. Indtil videre fungerer den dog stadigvæk hos dem der nåede at hente den.

DR har ikke selv et alternativ klar, men vil vurdere udbredelsen af Windows Phone løbende, og komme med en løsning når de mener at den platform har nået en rimelig udbredels

Kilde via forummet.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  Vurderer udbredelse… Bla bla.

  Kunne de så ikke have nosset sig sammen til at lave en tilsvarende god app først?

  Er mine licenspenge mindre værd end visse andres?

 2. Lars Jensen siger:

  Træls – jeg har den på min 800, men min nye 900 kan jeg ikke få den på, grrrr :)

 3. Mads siger:

  Ja det er lidt ærgeligt at drengene der har brugt tid og energi på at lave en god app og så får de bare af vide at de skal fjerne den.
  :(

 4. Jas siger:

  @ Mads. Ja, det er sgu for latterligt. Men det værste er dog, at de først vil se tiden an, før de får fingeren ud og laver en app, eller en anden løsning. Det er simpelthen for ringe…øv :-(

 5. Morten K siger:

  Bare de ikke også fjerner deres DR Nyheder som er den fedeste nyhedsapp på dansk jeg har prøvet. Hurtig og meget overskuelig. Jeg har også DR Podcast og DR Netradio installeret og nu beholder jeg dem i hver fald selvom de ikke er blevet bruget så meget :-)

 6. Qua siger:

  @Morten DR Nyheder er allerede blevet fjernet.

 7. FacilisDK siger:

  Tak for linket Lars!
  Her er klage som jeg har sendt, og som i andre frit kan kopiere eller redigere, hvis i kan bruge det :)

  Ang. fjernelse af DR Play fra Windows Phone Marketplace.

  Det er jeres skyld at DR Play er blevet fjernet.

  Det ville sådan set være ok, hvis i selv havde taget jer sammen til at erstatte det med en tilsvarende flot og velfungerende app.

  I har i en pressemeddelelse opslået at i »vil vurdere udbredelsen af Windows Phone løbende« – Sludder!

  Jeg kan ikke se at her er noget som skal overvejes!
  I har fjernet en fremragende app, som ikke har kostet nogen af mine licenspenge.

  I vælger så IKKE at erstatte denne app, men vil i stedet »vurdere« om hvornår i evt. selv vil bruge penge på at lave en.

  Public service handler om at være tilgængelig, hvilket i absolut IKKE er, da i vælger at forskelsbehandle mig, fra andre licensydere.

  Det er simpelthen bare et utroligt dårligt valg, fra jeres side, og jeg kan nu kun se frem til at i sørger for at den omtalte app, kan komme på plads på rette hylde i Windows Phone Marketplace igen.

Leave a Reply