Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Døgnrapport app - noget der kunne have interesse?

Døgnrapport app – noget der kunne have interesse?

| 9. juni 2012 | 16 Comments

Jeg har det de sidste 2 ugers tid leget lidt med at lave en “Døgnrapport” app som giver mulighed for at læse Politiets Døgnrapporter direkte fra din telefon – nemt og bekvemt :)

App’en er langt fra færdig og der er også masser af muligheder for forbedringer både af selve app’en men også af hele den backenden.

Nu sad jeg så her forleden og optog nogle andre videoer her til siden (som i kommer til at se snart) og tænkte så jeg ville optage en video af denne “Døgnrapport” app som den ser ud lige nu.

Men som jeg siger i videoen, så ville jeg bare høre om nogen af jer kunne have interesse i en sådan app, eller om den er helt hen i vejret.

 

Category: Andre nyheder

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Memrace - WindowsFan.dk | 28. februar 2014
 1. Lars Andersen siger:

  Synes det kunne være en fin ide.

 2. Navid siger:

  Det ser godt ud, men jeg syntes du skal tilføje alle politikredse

 3. Mads siger:

  @Navid: Ville jeg også gerne, men tror mig det er ikke nemt. De lægger nemlig deres døgnrapporter ud i forskellige formater fra politikreds til politikreds – det er belastende :)
  Nogle politikredse lægger slet ikke døgnrapporter på, så der kan jeg selvfølgelig ikke gøre så meget.
  Men der er en del flere jeg godt kunne lave jo :)

 4. Mads siger:

  Der er iøvrigt også en web version her, men det er mere “iphone-like” end Metro :)
  http://www.dognrapport.dk/

 5. Kim siger:

  Hey mads. Synes bestemt du skal fortsætte med, at lege med den. Brugbarheden ved jeg ikke så meget om, men vi er vel alle nysgerrig.i hvad der skal i vores område :)

 6. Jas siger:

  @Mads. Synes at det er en fin idé. Har sådan en app på min iPhone. Kunne være fint at have den på Lumiaen også :-)

 7. Mads siger:

  @Jas: Hvad hedder den app til iPhone? Kan se at der engang har været en app i den stil, men den findes ikke mere tilsyneladende.

 8. NeBa86 siger:

  Forsæt endelig arbejdet med din app.
  Det er et rigtigt fint design, nem og forstålig at benytte.
  Et kæmpe plus ville være, at få Fyns Politi med :-)

 9. Jas siger:

  @Mads: Den hedder “Politiets Døgnrapport”. Det var længe siden, jeg prøvede den sidst, så jeg prøvede den lige, her til morgen. Tilsyneladende bliver den ikke opdateret mere. Jeg skal virkelig langt tilbage, før end der er rapporter. Fedt, hvis du “smider” din i Marketplace. Den ser god, hurtig og overskuelig ud, på den lille video, som du har lavet. :-)

 10. Jas siger:

  @Mads: Bare som en lille opfordring/udfordring, så har iPhonens app alle politikredse med og også kontaktoplysninger på samtlige. (Adresse, mail, telefonnummer, vis på kort) Bare hvis du lige sad/sidder og keder dig en dag ;-)

 11. Mads siger:

  @Jas: Ja ser ud til at den “døde” på et tidspunkt.
  http://www.dkapps.dk/Politiets-Dgnrapport-

  For at undgå samme situation som ovenstående app, så tænker jeg at lave min gratis med reklamer, sådan da jeg netop ikke kan garantere at den altid vil virke. Fx hvis politiets ændre format på deres sider, de beder mig fjerne app’en eller ligende.
  Så føler folk sig forhåbentlig ikke snydt på samme måde, som hvis de lige har givet 6 kr. for noget der ikke virker.
  Mht. adresser og info på de forskellige politikredse, så er det nemt nok at få med. Problemet opstår når man skla have alle døgnrapporterne med. Jeg tror jeg kommer til at gå i luften med de 3 der er lige nu og så tilføjer jeg de resterende efterhånden via opdateringer.

 12. Mio_WP siger:

  Helt klart. Ville dog ønske at den også kunne Midt- og Vestsjællands Politi, men kan forstå at ikke alle rapporter er lige nemme at få fat i ;)

 13. Hej Mads
  Du skal helt klart lave den færdig, det vil være meget interessant at
  Følge med i politiets arbejde.

 14. Rasmus siger:

  Den vil jeg da gerne have på min mobil:)

 15. Mads siger:

  Fedt at høre at nogen finder den interessant :)

  Jeg arbejder lige pt på at få en helt simpel version 1.0 ud, men har lige haft lidt andre ting der har taget min tid de sidste par dage.

  Stay tuned :)

Leave a Reply