Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 8 screenshots lækket

Windows Phone 8 screenshots lækket

| 13. juni 2012 | 9 Comments

Eller i hvert fald man man tager er Windows Phone 8 screenshots. Vi snakker rygter her, så i må ikke hænge mig op på noget :)

På ovenstående screenshots ser vi fx noget video opkald ude til venstre, hvilket man må antage er den Skype integration som der har været snak om.

En ting som jeg lagde mærke til er den screenshot i midten, med overskriften “DataSmart”. Umiddelbart skulle dette være en feature der gør det muligt at holde øje med fx sit dataforbrug, end med en live-tile så man hele tiden kan følge med.
Jeg har hørt folk spørger efter denne feature mange gange efterhånden.

Forhåbentlig ved vi mere om Windows Phone 8 efter Windows Phone Summit d. 20. juni – dvs. i om en uge.

Læs hele artiklen her

Tak til Hyperbole for tippet.

Tags: ,

Category: Rygter

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kim siger:

  Ser spændende ud… Glæder mig til at se mere til det, og håber virkelig der sker nogen forbedringer med systemet også så det ikke kun er nye tiltag :)

 2. Henrik siger:

  Jeg håber også det bliver muligt at få baggrunds billeder, hvor ens tiles bliver transparente, ser virkeligt fedt ud.

  Og så håber jeg, at det bliver muligt at lave folders, på en eller anden måde.

  MEN mit største ønske er at de opdaterer mango mobilerne, (især lumia 900:-) )så den også kan køre windows 8, de har jo før lovet at de mobiler der bliver solgt, skal minimum kunne modtage 2 STORE opdateringer. Ellers er det platformens død, det er jeg helt sikker på.

 3. Mads siger:

  Ja bliver virkelig spændende at se hvad der kommer af nyheder her i næste uge.

 4. Henrik siger:

  @mads ved du om man kan følge live med et sted? Kunne også være fedt hvis vi kunne chatte live under fremvisningen, komme med løbende kommentarer, ved ikke om det lader sig gøre?

 5. Mads siger:

  @Henrik: Har faktisk selv tænkt på det. Vi har tidligere prøvet noget integreret chat halløj som ikke fungerede, så nu tror jeg vi prøver med Jabbr.net som jeg har gode erfaringer med i forskellige sammenhæng.

  Så live streaming eller ej, så kan der chattes her fremover.
  http://jabbr.net/#/rooms/wpfandk

  Jeg tror også jeg laver et link oppe i menu’en så folk kan finde det.

 6. henrik siger:

  Det lyder fedt, jeg ser utroligt meget frem til det, bliver mega spændende. Evt så det ligner det det er en event:-) jeg er især meget spændt da jeg tror det der kommer eller ikke kommer, får en kæmpe indflydelse på platformens eksistens, både på godt og ondt. Jeg mener virkelig at hvis de “glemmer” eks lumia 900 som man lige er kommet ud med i DK og allerede skal have ny for at køre den nye, så mister man lidt troværdighed. At man køber et highend produkt som ikke får en update. Så det er med både frygt og spænding:-)

 7. Mads siger:

  @Henrik: Jeg tror vi kan forvente at gamle telefoner bliver opdateret, men de får ikke alle de nye features. Fuldstændig i stil med den måde Apple gør det på med iPhone – i hvert fald er det det jeg HÅBER der kommer til at ske.

 8. Rene siger:

  Håber WP8 kommer til Lumia 800 og Lumia 900. Men går den nok…. for når Apple kan så kan MS os ;)
  ellers siger jeg farvel til WP.

 9. Mathias Lindberg siger:

  Ret fedt at de her skræmbilleder faktisk var korrekte :D

Leave a Reply