Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft Surface announceret

Microsoft Surface announceret

| 19. juni 2012 | 14 Comments

Selvom dette indlæg ikke handler om Windows Phone, så synes jeg alligevel det giver mening at skrive lidt om her på siden.

 

I går løb Microsofts “mystiske” event så af stablen i Hollywood. Der havde været mange rygter om hvad de mon ville announcere, mange af rygterne gik på at Microsoft ville announcere en ny tablet.

Dette gik hen og blev en realitet i nat, da Microsoft announcerede Microsoft Surface, Microsoft egen tablet.

Jeg har ikke fået læst særlig meget om den/dem endnu, men nedenfor kan hele event ses.

Hvad siger i? Tror i den har en plads i verden, kan den slå iPad eller fejler Microsoft her?

Tags: , , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Henrik siger:

  Nu kommer måske et dumt spørgsmål: Men bevæger man sig kun rundt i de tiles på forsiden, for er ikke meget for at komme ned i “det gamle windows” når man bevæger sig rundt i tabletten, ønsker bare en brugervenlig oplevelse. kan man sige at det er en stor windowsphone? for det er lidt det jeg håber det er. samtidigt med man kan få det fede tastatur og cover:-)

 2. Kanlund siger:

  Den kommer SÅ meget til at ligge på mit sofabord. endelig et ordentligt alternativ til iPad og Macbook air – og endda med fuldt Windows OS på… Det kan ikke blive bedre – godt gået Microsoft!

  @Henrik – prøv at installere det preview af Windows 8 der er givet frit, så har du svaret :-) Meget brugervenligt og samtidigt ligeså mange knapper at dreje på som Windows 7.

 3. Mads siger:

  @Henrik: Der kommer to udgaver af denne Surface.
  En udgave som KUN kører det her “metro” stil UI og som ikke har det “gamle” Windows interface i sig. Dette er den rene tablet version, Windows on ARM.

  Derudover så kommer der også en med Windows 8 pro, hvilket vil sige at det er en tablet der kører Windows 8. Dvs. du kan kører alle de programmer du plejer på din PC.

  I hvert fald er det sådan jeg har forstået det, ret mig endelig hvis jeg har misforstået noget.

 4. Mads siger:

  Mon Apple lige nu tænker, damm, hvorfor kom vi ikke først med dette keyboard indbygget i coveret. Et er om denne tablet kan spille op med iPad, men man må i hvert fald sige at det med keyboardet i coveret ser ret smart ud.

 5. Henrik siger:

  Jeg er meget meget spændt på at se hvad de kommer til at koste, det ultra tynde keyboard ser jo sindsygt lækkert ud, ligesom byggekvaliteten så top top prof ud. Hvad skal vi gætte på?, hvis man tænker på hvad en transformer prime ligger på, ca 5000, mon ikke vi skal derhen af?

  Kom de egenligt i år eller først næste år? Synes kun de snakkede USA…

  Kan jo dårligt vente:-)

 6. Mads siger:

  @Henrik: De siger til sidst at de kommer til at ligge på samme pris niveau som andre ultrabooks eller hvad de kalder dem.

  Jeg er ikke sikker, men lød som om ARM udgaven kom nu/om lidt og Windows 8 pro (intel) version senere på året (nok omkring Win 8 release).
  Hvilke lande…sagde de intet om så vidt jeg husker.

  En ting jeg gerne ville vide var hvad de har af batterilevetid – meget interessant topic :)

 7. Kim siger:

  Vil det sige en af udgaverne vil komme Iben version som vi kender det fra vores Windows phone?

 8. Mads siger:

  Mht release dates, så har jeg lige set slutningen af videoen igen, og de kommer først senere på året begge to, omkring jul sikkert.

  @Kim: Iben version?

 9. Mads siger:

  En ting man kan undre sig over er navnet, Surface, det er jo et helt andet Microsoft produkt, nemlig et bord.

  Hvorfor blande tingene sammen?

 10. Ylle siger:

  ^^
  Ja, undre mig også lidt… Synes Surface passer bedre til det bord de har lavet. Men det har så vidt jeg har forstået så fået en nyt navn i stedet.
  Tjaaa, det er ikke et dumt navn, men stadig en smule underligt, at de skifter rundt på det.
  Men de har sikkert deres grunde.

 11. kenneth siger:

  haha kan godt lide ham den første tumpe, han bøvler gevaldigt med den “hjem” knap :-)
  han står absolut og tænker- åh nej nu ikke en bill gates som i 98. http://www.youtube.com/watch?v=IW7Rqwwth84

  men pisse smart er det må man sige, men får final product ikke 3G/4G er det en kæmpe fail

 12. Mads siger:

  @Kenneth: Ja det er faktisk mega sjovt at du kan bare se at det går galt allerede der hvor han forsøger at browse websites. Så gemmer han den ligesom og må så opgive efter nogle minutter og hente en anden – MEGET uheldigt når hele verden sidder og kigger med :)

 13. Simon siger:

  Den kommer til at erstatte min dårlige Notebook!

  Bluescreen under præsentationen? Pinligt ;)

 14. Søren siger:

  Det er rigtigt, at Surface er navnet på det der bord de har. Så vidt jeg ved, så har det levet et eksperimentalt stadie lige siden det blev vist første gang. Jeg synes ikke det er noget problem at napse navnet, da kun få personer vil tænke over det. Fra nu er Surface navnet på en rigtig lækker tablet. :-)

  Jeg foretrækker Surface frem for det tidligere “Slate”. Slate, det minder mig om den lyd man laver før man spytter.

  Bordet kommer i øvrigt til at hedde PixelSense fremover.

Leave a Reply