Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Se den nye Windows Phone 8 startskærm i aktion

Se den nye Windows Phone 8 startskærm i aktion

| 21. juni 2012 | 14 Comments

Ja sådan ser det nye startskærm ud på Windows Phone 8. Denne startskærm vil også komme til nuværende Windows Phones, når de bliver opgraderet til 7.8.

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Morten siger:

  Udmærket mindre forbedring. Synes i forvejen, startskærmen fungerer rigtig godt (Lumia 800).

 2. Mikkel Hansen siger:

  Er der nogle herinde der ved, hvordan Tango opdateringen forventes at udkomme til wp7’erne :) de fleste hjemmesider siger i juni – men der er stadig intet kommet :) nogle der ved nærmere?

 3. henrik siger:

  Mener at have læst sidst juni

 4. henrik siger:

  Som sagt igår, jeg synes den er møg fed den nye start screen. Håber jeg bare ikke vi skal vente alt for længe:-) men mon ikke det bliver på nogenlunde samme tid vi alle får den, mener de sagde den kom (7.8) via OTA nemlig

 5. Martin siger:

  Jeg synes jeg læste Nokia skrev at Tango ville komme 27. juni. Og alle de ny applikationer skulle begynde at komme om et par uger. Jeg tror først WP7.8 (med den nye startskærm) kommer til efteråret, samtidig med WP8 kommer ud.

 6. Slate siger:

  Korrekt Martin.

  Nokia begynder etapevis udrulning af Tango d. 27/6

 7. kenneth siger:

  Mon me tilen kommer til at virke så

 8. Mads siger:

  Det var en lang præsentation af hvad der ser ud til bare at være muligheden for at gøre tiles mindre :) Nu ikke misforstå mig, jeg synes det er en turbofed ting, men de strækker den godt nok langt :)

 9. Henrik siger:

  @kenneth, jeg tror ikke de små tiles bliver live, mener nemlig ikke man så nogen af dem reagere (efter hvad jeg lige nåede at se) gad vide om det kan blive et “problem” når man vælger små tiles, jeg tænker her på det ikke ser ud som om der står noget tekst under hvad det rent faktisk er af app man lige har der-MEN det er nok en lille detalje, de fleste ikoner er jo lette at gætte sig til:-)

 10. Mads siger:

  @Henrik: Jeg mener bestemt Joe sagde at de små tiles også var i live.

 11. Mads siger:

  @Henrik: Se videoen der oppe fra 0:53 og lidt frem, der er de små tiles også i live. :)

 12. Morten K siger:

  Super fedt at der kommer mulighed for flere kolonner og resizing af tiles. Det gælder jeg mig til.

 13. Aadorf siger:

  Måske et lidt dumt spørgsmål – er bare ikke særlig teknisk, og det lyder til at folk er rigtig flinke til at hjælpe herinde :-)…
  Vil dette blive muligt på de nuværende Lumia900…???
  Er meget i tvivl om hvad det præcist har af betydning med Windows8 – når jeg lige for under en måned siden har købt en Lumia900 – nogen der ved, om det har nogen særlig betydning…???

Leave a Reply