Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Over 20.000 stemmer på WP8 ikke-hardware-specifikke features til WP7.8

Over 20.000 stemmer på WP8 ikke-hardware-specifikke features til WP7.8

| 25. juni 2012 | 5 Comments

Som det også har været diskutteret her på siden, så er der lidt blandede følelser omkring det faktum at de nuværende Windows Phone telefoner ikke vil kunne opgraderes til Windows Phone 8.
Microsoft lover dog at nuværende telefoner vil kunne opgraderes til Windows Phone 7.8, men hvad indeholder denne?

Ud fra det vi har hørt ved Windows Phone Summit 2012  så ser det lige pt ud til at mange af de nye Windows Phone 8 features ikke kommer til Windows Phone 7.8.
Men, husk på at de til Windows Phone Summit 2012, KUN viste nye platform features og IKKE end-user features. Mit bud er at vi vil se rigtig mange at disse end-user features på 7.8 også når den kommer, lige pt ved vi bare intet om det, så det står hen i det uvisse for nu.

Dette skal dog ikke holde os tilbage for at lade Microsoft vide at vi altså er mange som gerne ser ikke-hardware-specifikke features på Windows Phone 7.8.
Det synes Simon Luk fra WeLoveWP.HK, hvorfor de har forslået følgende “feature” på Windows Phone UserVoice side.

On 20th June, 2012, Microsoft announced Windows Phone 8, the next generation Windows Phone platform. At the same time, Microsoft broke the bad news to existing Windows Phone users – WP8 will not be available for existing WP devices to upgrade. Instead, Microsoft showed their “commitment” to current WP users by delivering WP7.8, which is just basically WP7.5 with the whole new Start Screen of WP8.

Are current users satisfied? Furious WP users are shouting in the Internet. Microsoft, what do you think?

Microsoft, you might think that the existing WP user base is just so small, so you can dumb us anytime you think it’s appropriate. You might think making current WP users angry is no big deal because WP8 must make a huge success, attracting all the consumers to buy your devices. Please, Microsoft, stop and think. Who are the existing WP users? We, the current WP users, are your loyal customers and fans. What you are doing with WP7.8 – barely adding a new Start Screen – is just an insult to us.

Being WP fans, we know that WP8 needs a new kernel. We absolutely understand the fact that our existing devices cannot get WP8 due to huge work for kernel and drivers re-writing. On the new kernel for WP8, we, WP fans, are totally on your side. I am sure most of the existing users, who wish WP having a better future, can accept the fact that WP8 apps cannot be supported in WP7.8 due to kernel incompatibility issues. However, it does not mean that it justifies for WP7.8 just having the new Start Screen of WP8.

Although they are still not officially announced, many features of WP8, including IE10, Skydrive Integration, Xbox Music & Video, DataSmart, whole-new range of languages and IME supports, etc, have been revealed by different parties. Many existing WP users will love to have these new features on their WP7.8 devices. We believe that some of the above features do not require high grade hardware. Indeed, Microsoft, we can assure you that you will **** most if not all WP users off, if you deliberately leave these “upgradable” features off from our WP7.8 devices.

We are your loyal WP supporters. We were always happy to introduce our friends to buy WP7.5 devices. Provided that WP7.8 only brings the new Start Screen without other new features from WP8 which are supported by existing hardware, we just cannot help but tell our dear friends – Do not buy a WP. Word of mouth is of paramount importance in selling smartphones. Please do not embarrass us and yourself. Act quickly and give confidence to the existing WP users; and we will let the whole world know WP is always worth buying.

Microsoft, please bring new features of WP8 that are supported by existing WP7.5 hardware to WP7.8. Do not let your loyal WP fans down.

Simon Luk
Administrator
WeLoveWP.HK

Vil du også være med til at huske Microsoft på at vi gerne ser disse features på Windows Phone 7.8 – så er det bare ind at stemme på Windows Phone Uservoice side.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Hotelscombined.co.Uk | 9. februar 2015
 1. CR siger:

  Får WP 7.8 IE10

 2. Med dette tiltag fra Microsoft skulle man tro de var slået sammen med Google Android.
  Android udvikles af mange og de fleste mobilfabrikanter sætter deres eget præg på telefonen og så må man kunne forvente den type opdateringer.
  Microsoft er alene om systemet og derfor kan dette ikke accepteres af os brugere.
  Vi venter alle spændt på at se den ny version, og havde ikke regnet med MS ville tage R…. På os på den måde.
  Microsoft om igen, det er for tidligt at aflive så mange mobiltelefoner.

 3. Kim siger:

  Hey er beg den eneste der har opdaget ud fra de billeder vi har set, at de har fjerner ikonet til menuen? ;)

Leave a Reply