Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone i endnu en musik video

Windows Phone i endnu en musik video

| 1. juli 2012 | 3 Comments

Jeg har modtaget en nedenståenden email fra Lars (Fynboen) her på siden.

Dejligt at se Windows Phone poppe op flere og flere steder :)

Her med en lille update på hvad der sker i det musikalske video univers med hensyn til eksponering af windows phone.

Jeg her endnu en gang kunne konstatere at Flo Rida har valgt at vise at det er hipt af vælge Nokia lumia, og dermed windows phone.

Denne gang er det den seneste video, Flo Rida – Whistle [Official Video] (position 1:47-1:58) hvor der vises at Mr. Rida tilsyneladende har forelsket sig så meget i sin lækre hvide Lumia 800, at han vælger at visen dem frem i en musikvideo. Dejligt at se at det ikke kun er øvPhone der kan få plads i de offentlige medier.

Go weekend til alle Windows Phone ejere

Må sige jeg er imponeret over Fynboen, der er alligevel lagt en (bag :P)del distraheringer ind i den video, og alligevel spotter han Windows Phonen.

Sådan! :)

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Alexander Mortensen siger:

    Det er en lumia 900 -.-

  2. Lars Fynboen siger:

    Du har ret Alexander, det er en 900… blev lidt forvirret over at Nokia logoet er i venstre side af skærmen og ikke i midten som på min.

Leave a Reply