Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Flere funktioner kan være på vej til Windows Phone 7.8

Flere funktioner kan være på vej til Windows Phone 7.8

| 2. juli 2012 | 0 Comments

Enkelte websites rapporter, at de har fået bekræftet af Microsoft, at det bliver den eneste opdatering, der kommer til Windows Phone 7.8.

Men der er måske lys for ude til dem, der allerede har købt en Windows Phone. På Microsofts Channel 9-videoside finder man nemlig en video, hvor en produktchef ved navn Larry Liebermann på TechED Europe 2012-konferencen bliver stillet publikumsspørgsmål om Windows Phone 7.8.

Blandt andet, om der kommer til nyheder til den version af styresystemet. Liebermann svarer, at der gør den måske, men at de ikke har annonceret noget om det endnu.
”Vi har ind til videre kun annonceret den nye startskærm. Beklager, men kan ikke sige mere. I spørger mig om ting, jeg ikke kan svare på”.

Læs hele artiklen på Mobil.nu

Ja, det lyder jo alt sammen meget overraskende og så alligevel ikke. Min personlige forventning er da klart at der kommer flere features i Windows Phone 7.8 end dem som pt. er annonceret.

Vi skal huske på at det som blev præsenteret på Windows Phone Summit 2012, ikke var alle de nye end-user features, men mere nogle af de nye ting som Windows Phone 8’s nye kerne og hardware giver mulighed for.
Microsoft vælgte så alligevel at lukke lidt op for posen og vise os den nye Start skærm, hvilket nok er for at få nuværende Windows Phone ejere til at glæde sig, når de nu ikke kan køre “rigtig” Windows Phone 8.

Min vurdering er derfor at vi har et helt arsenal af features (fingers crossed) i vente, flest til Windows Phone 8 selvfølgelig, men helt sikkert også rigtig mange til Windows Phone 7.8. Ja, i virkeligheden alle de features som ikke kræver den nye hardware.
Jeg kan ikke se hvorfor Microsoft IKKE skulle gøre dette.

Glæder mig til at se hvad efteråret bringer :)

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply