Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone sælger langt bedre end iPhone - i Finland - Mobil.nu

Windows Phone sælger langt bedre end iPhone – i Finland

| 5. juli 2012 | 5 Comments

De sidste 3-4 år må det have været ganske gruopvækkende for finnerne at se, hvordan Nokia har skaltet og valtet med det, der i mange år var verdens absolut største mobilselskab og et af de mest kendte og elskede brands.

Siden iPhone blev introduceret i 2007 har Nokia mest af alt lignet en strandet hval, som man blot kunne stå på sidelinjen og betragte med mismod i hjertet uden at kunne hjælpe til med at få den ud i havet igen.

I mellemtiden er Nokia-aktien så styrtdykket og Nokia har allerede fyret tusindvis af ansatte og har planer om flere massefyringer verden over. Finland har været rigtig hårdt ramt, hvilket må gøre ondt i den finske arbejdssjæl, men det lader til, at den finske befolkning bakker stadig har Nokia tæt ved deres hjerter.

I hvert fald forlyder det nu, at Windows Phone med stærk hjælp fra Nokia stod for hele 33 procent af solgte smartphones i juni hos Finlands største operatør Elisa. Til sammenligning stod iPhone kun for 15 procent, mens Android ligesom Windows Phone stod for 33 procent.

Læs hele artiklen på mobil.nu

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dexxa siger:

  Om kort tid sælger de ikke flere, deres aktie kurs er i dag KUN på 12.03 kr.!!
  De har tabt 65,1% på kun et år..!!

  Hvis de ikke får penge fra M$ snart, er Nokia færdig.!!

 2. Mads siger:

  Både og, Nokia er så store at de rent faktisk burde kunne “klare” sådan et skift som de er i gang med nu, har jeg læst et sted.
  Det tager jo tid, år, før at den ændring de er i gang med nu viser sin sande effekt.

 3. Dexxa siger:

  Det må vi så håbe på de er, i dag er de nede på 11.49 Kr.
  Jeg vil IKKE sætte penge på dem.

 4. Dexxa siger:

  I dag er de nede på 11.06 Kr.
  Det er et fald på 67.7% i værdi på et år nu.

  “How Low Can You Get?”

Leave a Reply