Resultat: Hvad havde du før Windows Phone?

| 9. juli 2012 | 4 Comments

Så er det ved at være lidt over 2 uger siden jeg lagde afstemningen “Hvad havde du før Windows Phone?” på siden her.

Skægt har det været, vi har grint og vi har grædt, men nu er afgørelsenstime kommet hvor vi skal se på resultatet.

Lad mig først lige sige tusinde tak til alle 656 der har stemt i denne omgang, uden jer…ja så havde afstemningen været relativ kedelig :)

Hvis i huske tilbage til det oprindelige indlæg, så startede denne afstemning med at mig og en af mine kollegaer mente at Windows Phone brugerne kom to forskellige steder fra.

Jeg mente at langt de fleste kom fra iOS og min kollega mente at de var første gangs smartphone brugere.

Afstemningen viser at ingen af os havde ret.

LANGT største delen, i hvert fald af os her på siden, kommer fra Android med hele 34,76%. Her efter ligger de næste 3 ret tæt iOS (17,23%)Symbian (15,4%) og Første-Gangs-Smartphone-bruger med (16,01%).

Så hverken mig eller min kollega fik ret – langt de fleste Windows Phone brugere kommer tilsyneladende fra Android – i hvert fald ser det sådan ud her i Danmark.

Jeg har siddet og tænkt lidt over hvad konklusionen egentlig så er på det her og kan faktisk ikke lige komme på noget interessant, så jeg vil lade jer byde ind i kommentarene nedenfor.

Tags:

Category: Andre nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lars Sørensen (Fynboen) siger:

  Sådan som jeg ser det, er der rigtig mange der er glade for Nokia, De kommer fra Symbian, eller det der er ældre, forslag til ny afstemning hvilken mærke har du skiftet til / fra. Her har jeg en teori om at der er mange der kommer fra Nokia xxx til Nokia Lumia. Jeg støder ind i mange der stadig “hænger fast” i deres gamle Nokia, for som de siger “- Den virker bare” en del af dem har længe gået og ventet på at der kom en smartphone med deres “elskede” Nokia logo på. Der findes folk der har haft Nokia i 20 år, og skal aldrig have andet. jeg tror det er DEM der løfter salget af Nokia/Windows Mobile.

 2. Morten K siger:

  Hvis man som jeg er lidt interesseret i mobile operativ systemer (har også arbejdet med det) så er WP et meget spændende produkt som man er nødt til at prøve. Samtidig har jeg brugt Windows Mobile i en del år (ikke så meget af lyst men pga. mulighederne for forretnings programmer som man kunne lave til dem) og derfor er WP det naturlige skridt videre.

  Jeg kigger meget mere på OS end på hardware producenten. I mine øjne kan alle lave hardware men det er reelt OS’et som er afgørende for brugen og oplevelsen.
  Selvom jeg bruger iPad og Mac hjemme, så syntes jeg faktisk at WP er et fantastisk nemt og ligetil OS, og derfor har kæresten nu også fået en Lumia 710.

 3. Slate siger:

  # Fynboen
  Nu er det vel begrænset hvor mange af deltagerne i afstemningen der er gået fra Nokia til Nokia(WP)

  Reelt er det jo kun Symbian (101) + MeeGo (11) der har haft muligheden; og der var jo andre end Nokia der brugte Symbian.

  Men derfor kan de jo godt have haft en Nokia i et tidligere liv.

  Se iøvrigt diverse kommentar til afstemningen http://www.windowsphonefan.dk/2012/06/22/afstemning-hvad-havde-du-for-windows-phone/

 4. arnejaco siger:

  Jeg må vist betegnes som dedikeret Nokia-fan. Købte min første GSM-mobil i december 1993. Det var en Philips PR 810, som var en Nokia 1011 i Philips-forklædning. Den kostede 5.295,- kr. Batteritiden var opgivet til 1,5 timers tale, og 15 timers standby. Siden da har alle mine mobiler været Nokia. Den nyeste en Lumia 900 anskaffet for en måneds tid siden.
  Ikke en eneste gang i de snart 20 år har mine Nokia’er svigtet mig. Ikke en eneste gang har nogen af dem været til reparation. Bl.a. derfor holder jeg fast i Nokia. My brand…!

Leave a Reply