Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows 8 kommer til oktober

Windows 8 kommer til oktober

| 12. juli 2012 | 6 Comments

Så var den der endelig, en officiel udmelding fra Microsoft om at den længe ventede Windows 8 er i butikkerne fra oktober.

Dette er interessant i sig selv hvis man er Windows bruger normalt, men der er mere i det end det.
Som du nok har hørt om så kommer Windows 8 også i en tablet udgave som i teorien skal/kan være en konkurrent til iPad. Derudover, så kommer Windows Phone 8 til at køre på samme kerne som Windows 8, hvilket gør det noget nemmere at lave apps der køre både på din PC, tablet og telefon (WP8).

 

Det er netop hele denne integration der bliver rigtig interessant set med Windows Phone øjne.

Derfor vil du i fremtiden her på WindowsPhoneFan.dk også kunne læse indlæg om Windows 8, da jeg antager at jer der bruger siden her også har en hvis interesse i Windows 8.

Men så holder vi også der. WindowsPhoneFan.dk skal ikke være et nyt mobil.nu eller mobilsiden.dk der skriver om alle mulige teknologier. Vi holder fokus på Microsoft og hovedsagelig Windows Phone – no worries :)
Den nye forside skal også gerne hjælpe dig som læser med at skille nyhederne ad, sådan at du let kan undgå de nyheder du ikke gider læse – men dem er der selvfølgelig ingen af ;)

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  Lækkert at få nyheder om både Win8 og WP8 samme sted på Dansk :)

 2. ranrar siger:

  yep, det er bare super fedt :)

 3. Asger siger:

  Syntes det er fedt siden udvides, men stadig beholder kerneområdet inden for samme felt. Ligesom det er meningen at windows 8 skal kæde WP og windwos til pc sammen.

  Det bliver spændende at følge, og se hvad det ender ud med. Jeg er i hvert fald voldsomt interesseret, syntes det lyder enormt spændende det der er ved at ske. Bare ærgeligt det ikke kan gå lidt hurtigere :)

 4. Mads siger:

  @Asger: Hehe, ja hvorfor al den vente tid :P
  Men ja, håber at i brugere at siden her er ok med at jeg på denne måde udvider lidt. Jeg synes det virker som om at det meget snart kommer til at give rigtig god mening at holde tingene samlet.

  Ude på den nye forside har jeg netop lavet de to kolonner så man kan se nyheder om det man vil. En kolonne med WP nyheder og en med Windows nyheder, håber det gør det let at finde ud af :)

  Overtid kunne der også gå hen at ske det at hele siden her fik et nyt navn, fx http://www.windowsfan.dk da det ligesom dækker det hele.

  Det vil dog bare blive titlen og navnet der er anderledes, indholdet vil være præcis det samme.
  Og i brugere behøver selvfølgelig ikke opdatere bookmark eller huske på ny adresse, wpfan.dk, windowsfan.dk og windowsphonefan.dk vil altid gå til samme side, så du husker bare én af dem :)

 5. FacilisDK siger:

  @Mads: Syntes godt om :)

 6. Mads siger:

  @FacilisDK: :)

Leave a Reply