Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows 8 bliver virkelig billigt

Windows 8 bliver virkelig billigt

| 13. juli 2012 | 7 Comments

Tiderne hvor man skulle betale kæmpe summer for at få lov at installere det nyeste OS ser heldigvis ud til at være forbi.

Windows 8 kommer til at koste små 40$ (ca. 240 kr.) hvis du bare opdaterer fra Windows 7, Vista eller XP. Derudover skal du også selv hente det fra microsoft.com og installere det, men det burde vel heller ikke være et problem for de fleste i dag. Faktisk vil jeg sige at jeg vil meget hellere hente sådanne ting og installere end at skulle bestille over nettet eller hen i en butik og hente – men det er måske bare mig :)

Nu skal det bare snart blive oktober så vi kan få fingre i skidtet.

Kilde

Update: Tak til Per F for at dele link hvor man kan læse lidt mere info omkring opdateringen til Windows 8. Læs det her.

Tags: , , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Karkov siger:

  så længe man kan ligge den på en usb stik eller dvd og lave en ren install som normalt

 2. Mads siger:

  Ja det er jo så spørgsmålet, men det vil jeg da håbe på. Og det med at du skal “opgradere” kun et et license spørgsmål og ikke at du rent faktisk skal installere Win7 først og så opgradere til Win8.

 3. FacilisDK siger:

  Suuuuwweeeeet :)

  Mon ikke blot man angiver sin key fra den Windows som man “opgraderer” fra, og derefter downloader en iso fil som man kan brænde (Bliver det stadig brugt nogen steder?) eller smide på en bootable usb-dims.

 4. Per F. siger:

  De foreløbige udtalelser fra MS, har været at XP/Vista/7 skal være til stede på computeren, for at at kunne opgradere. Også selvom man laver en full install.

 5. Jesper siger:

  Hmmm…
  Det er jo lidt øv for os der har været i gang med Consumer og Release Preview på den seneste tid ? :)

  Jeg har da key til mit gamle Win 7, men det er måske bare ærgerligt hvis jeg ikke har det installeret ? :)

  Umiddelbart virker det i hvert fald underligt, at man så først skulle betale efter man har installeret det, så den kan se om man reelt set er på en Win 7/XP/Vista maskine, eller er det bare mig…?

 6. Per F. siger:

  Ja, det er da lidt øv. Men på den anden side, så tager det jo ikke lang tid, at smide en minimal Windows installation på først.
  Det er da en OK timeløn man sparer. Især hvis man husker på at sparede penge, er bedre end sorte penge. ;-)

  Nå, men der er en del information at finde her:
  http://windowsteamblog.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2012/07/02/upgrade-to-windows-8-pro-for-39-99.aspx

 7. alibab13@hotmail.com siger:

  Lyder da meget godt.

Leave a Reply