Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygter om nye Windows Phones fra Nokia

Rygter om nye Windows Phones fra Nokia

| 14. juli 2012 | 0 Comments

Nye modelbetegnelser er dukket op i et udviklingsværktøj fra Nokia, og har sat gang i spekulationerne om kommende modeller med Windows Phone 8 fra finnerne.

Hvis man udvikler til et af de styresystemer, Nokia bruger i sine telefoner, kan man anvende et værktøj, der hedder Remote Device Access (RDA). RDA bruges til at testkøre sine programmer og tjenester virtuelt på forskellige telefoner.

Blandt de tilgængelige modeller i RDA er på det seneste dukket to ukendte navne op. De to modelbetegnelser har forårsaget en række spekulationer om hvorvidt der er tale om to kommende modeller fra Nokia. Modellerne Lumia 910 og Lumia 1001 kunne gå hen at blive de første modeller fra Nokia med det kommende Windows Phone 8.
Spændende, men kommer jo nok næppe bag på nogen at Nokia har gang i flere Windows Phone, eftersom de satser hele butikken på det.

Mobil.nu – Seneste nyt

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply