Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Kom og vær med - udvikling af ny WindowsPhoneFan.dk app

Kom og vær med – udvikling af ny WindowsPhoneFan.dk app

| 19. juli 2012 | 3 Comments

Update 11-09-2012: Siden dette projekt startede har siden her skiftet navn til WindowsFan.dk. Derfor har app’en nu også skiftet navn og er derfor nu at finde her på Github. Andre ting er også ændret, så i stedet for at læse nedenstående indlæg og links, så kig hellere på Github, det er de rigtige informationer du finder der :)

Vores nuværende app til at tilgå WindowsPhoneFan.dk er ikke just impornerende. Nuvel, den fungerer, men den crasher en del og æ, ø, å har det skidt i den app.

Dette er desværre prisen når man bruger et Starter Kit, så man hurtig kan få en app til Windows Phone fra sin WordPress blog.

Nu er der gået noget tid, vi (Windows Phone Fans/brugere) er blevet en større gruppe mennesker og der sidder helt sikkert en masse af jer derude som er kreative og friske på at lave lidt sjov hyggekode.

Oprindelig var det min tanke at jeg bare selv ville udvikle den app her, men her forleden fik jeg så den idé at det da kunne være virkelig sjovt, for alle forhåbentlig, hvis vi kunne lave denne app sammen. En af grundene til det er at jeg tidligere på året har fuldt med i Code52’s open-source projekter og set hvordan folk kan arbejde sammen over nettet og få noget virkelig godt ud af det. Og til jer der ikke har prøvet sådan noget før, så kan jeg fortælle at man kan lære vanvittig meget af det! Både omkring hvordan man arbejder sammen, men hovedsagelig kodemæssigt hvor man virkelig lære meget af at se hvordan andre løser problemer osv.

 

Men nok om det, nu har jeg oprettet et projekt på Github og lavet en helt basic app så vi har noget at starte ud fra.

Projektet kan findes på Github her

På Github er der også en beskrivelse af projektet og hvordan man deltager. Der er bla. link til det nye forum jeg har oprettet så vi har et sted at skrive sammen om denne app.

Det nye “WindowsPhoneFan.dk app” forum finder du her

 

Jeg har nu prøvet at forberede så meget jeg kan, men er nu nået til et punkt hvor vi bare må gå igang og så tage den derfra :)

Lad os så komme igang – til at starte med så meld dig lige i denne tråd og hold så øje med det nye forum.

OBS:

Lad dig ikke skræmme at forum, Trello, Github, “Er jeg god nok?” osv.  Bare kom og vær med og lær noget nyt – du bliver et bedre menneske af det :)
Jeg er heller ikke Git eller Github ekspert, har ikke prøvet at styre sådan et open-source projekt her før, men jeg gør det og lære af det og jeg håber at i vil gøre det samme.

Tags: , , ,

Category: Andre nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Beta-test WindowsFanDk app - WindowsFan.dk | 26. september 2012
  2. WindowsFan.dk app - WindowsFan.dk | 11. november 2012
  1. Alf Lenni Erlandsen siger:

    God ide!

Leave a Reply