Rygte: Nokia kommer med to nye Windows Phone 8 telefoner d. 5. september

| 25. juli 2012 | 7 Comments

Så er der gang i rygterne fra WPDang endnu engang. WPDang skulle have en god track record når der kommet til rygter, så chancerne for at dette er sandt er store. På den anden side er det også et rygte som vel næppe slår nogen ned af stolen da det var er hvad vi alle forventede mere eller mindre.

Rygtet er at Nokia vil præsenterer to nye Windows Phone 8 modeller, måske nogle som kommer til at hedde “Lumia 910″ og “Lumia 920″. Hvad disse modeller måtte have af specs mælder historien ikke noget om, jeg håber dog bare ikke at alle deres nye modeller bliver lige så store som Lumia 900, da det altså ikke er os alle der har det godt med sådan en stor telefon :)

Så nu er det bare at vente på det bliver september.

Kilde

Tags: , , , ,

Category: Rygter, Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Philip Vesterdal siger:

  En mellemting mellem Lumia 800 og 900 med PureView og WP8, så bliver min Lumia 800 skiftet ud.
  Det er helt sikkert :)

 2. Malk siger:

  Mon ikke det bliver d 07 istedet for den 5 når man har Nokias “Something amazing” reklamer i tankerne?

 3. Bo siger:

  @Malk:
  Det kunne jo også være at Nokia afslører de nye modeller den 5. og at de er i butikkerne den 7.
  Det ville i hvert fald vække opsigt, da Nokia og MS stadig har et rygte for at have lang tid mellem afsløringer af nye produkter, og til de nye produkter rent faktisk er tilgængelige i butikkerne.

 4. Philip Vesterdal siger:

  Ja, det plejer Apple at være gode til. Og senest har Samsung overrasket positivt med at kunne trække en hype og levere varen relativt kort tid efter.

 5. Mads siger:

  Ja ville være fantastisk om de kom med dem relativ kort tid efter.

  Bliver spændende, seneste Apple rygter siger ny iPhone i september – bliver spændende hvem der kommer først :)

 6. Mads siger:

  Lige meget hvem der kommer først ved jeg dog godt hvad jeg skal have :P

 7. Philip Vesterdal siger:

  Tjah… Jeg må sige at jeg er lidt splittet. Vil selvfølgelig helst fortsætte med WP da det er et helt igennem dejligt OS.

  Men når jeg ser konens 4S med dens lækre skærm, gode kamera og udbud af apps, så er det lidt øv at sidde med ens Lumia 800 :(

  Til gengæld ser iOS 6 ikke ud til at have ændret på UI’et så det stadig ligner det fra 2007. Det er med til at jeg venter i spænding på WP8.

  Som sagt, en Nokia med PureView i et pænt design (Lumia 800), så er jeg solgt. Og så gerne lidt større skærm, men uden at det er en Lumia 900 klods.

  De kan alt med mobiler i dag, men ikke finde ud af at lave kant-til-kant skærm?!? Man kunne sagtens presse +4″ ned på en mobil ikke meget større end 800’ern. Go go go..

Leave a Reply