Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Kamera-ekstra klar til download i Danmark - WindowsFan.dk

Kamera-ekstra klar til download i Danmark

| 1. august 2012 | 16 Comments

Så er ventetiden ovre, du kan nu hente Kamera-ekstra til din Nokia Lumia telefon. Da den ruller ud i disse dage/timer er det ikke sikkert du kan finde den i Marketplace endnu, men så er det heldigt at jeg har dette direkte link til dig :)
(Linket virker kun direkte fra telefonen så vidt jeg kan se)

Hent Kamera-ekstra her 

Kamera-ekstra klar til download i Danmark
For kort tid siden frigav vi en softwareopdatering til Nokia Lumia 800 og 710, og nu har vi frigivet den kamera-applikation, som mange har set frem til. Kamera-ekstra er nu klar til download i Danmark, og den giver dig endnu bedre muligheder for at tage gode billeder. Hvis du vil vide, hvad applikationen gør, og hvordan du får den, så læs med her.

Smart gruppeoptagelse
Når man skal tage billeder af flere personer på en gang kan det være svært at fange det helt perfekte skud. Nogle blinker, andre kigger væk. Med Smart gruppeoptagelse kan du få det perfekte skud første gang, for din Lumia tager faktisk fem biller på én gang, og så kan du vælge det bedste skud af hver person bagefter. Videoen herunder giver dig en god idé om, hvordan det fungerer.

Action-optagelse
Det er ikke den nemmeste opgave at tage billeder af folk, som bevæger sig hurtigt, hvad enten det er folk der står på skateboard, snowboard eller kiter, men det føles super godt, når man fanger det helt rigtige billede. Når du tager billeder med Action-optagelse på din Nokia Lumia, tager du i vireligheden en hel serie af billeder efter hinanden. Herefter kan du vælge det helt rigtige billede.

Selvudløser
Det er altid sjovt at tage billeder, når du er sammen med vennerne, men der er altid én ulempe: Du mangler altid selv på billederne. Det har Nokia gjort noget ved. Med den nye selvudløser kan du sætte din Nokia Lumia til at tage billedet, så du selv er med hver gang.

Panorama
Vores øjne har en forbløffende evne til at se landskabet omkring os, og derfor kan det være frustrerende, når man ikke kan gengive samme oplevelse med sit kamera. Panorama-funktionen i Nokia Lumia gør, at du får de bedste billeder af landskaber, som du gerne vil huske.

Sådan får du Kamera Ekstra
Kamera Ekstra er tilgængelig til Nokia Lumia 900, 800, 710 og 610, og du henter den under ”Nokia collection” i Windows Phone Marketplace.

Tags: , , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Morten siger:

  Det er så ikke helt ude i danmark endnu. jeg får ihvertfald at vide den danske version af windows phone marked ikke kan finde programmet.

 2. Mads siger:

  Gør du det direkte fra telefonen? Altså går ind på den side her og trykker på linket i artiklen på din Nokia Lumia telefon?

 3. Morten siger:

  har prøvet direkte på telefonen og prøvet og klikke på linket.

  Linket virker stadig ikke. og virker stadig ikke på telefoen.

 4. Mads siger:

  @Morten: Ok wierd, jeg har lige prøvet virker for mig. Det må være fordi vi rammer forskellige servere eller sådan noget.

  Bruger du dansk live-id (eller skulle man sige Microsoft Account :) )

 5. Morten siger:

  mit live id/login er min mail adresse.

 6. Mads siger:

  Det jeg mener er hvilket land/region er dit live-id sat til. Dette kan du se (kan ikke huske præcis hvor dog) inde på live.dk hvis du logger ind der.

  Men som sagt, så burde du snart kunne hente den :)

 7. Claus Kaplov siger:

  Tjah, den lå ikke på Marketplace, da jeg prøvede i går, så jeg installerede denne sides app og via linket hentede jeg Kamera-ekstra. Worx perfect!

 8. Morten siger:

  jeg fandt det også den jeg installerede via linket her på siden via min telefon. så nu virker det

 9. Mads siger:

  Ok det var sikkert bare noget cache ballade der spillede ind – godt i fik den :)

 10. Green siger:

  Jeg hentede det fra marketplace for 2 dage side :) men tak aligevel

 11. Per siger:

  Superfedt, har søgt i 2 dage på alverdens sider, og fandt det så her, ind på Lumiaén og dovnloade, og vupti, det spiller bare, mange tak….
  Må jeg stille et lille ?, hvorfor kan man ikke følge jer på Facebook ?

 12. Mads siger:

  @Per: Fedt at du fandt det lige her på denne side, er jeg glad for :)

  Mht. Facebook så har jeg faktisk overvejet det, men har bare ikke fået gjort noget ved det endnu.
  Kunne være jeg skulle give det et skud for at se om det er noget folk vil have.
  Der er dog allerede en facebook side for Windows Phone i danmark, som du evt. kan bruge, har ikke lige linket her desværre.

 13. Per siger:

  Jo, kender godt den, og er også “medlem”…

 14. Mads siger:

  @Per: Ok, det lyder som et lille “men” du har der med … ?
  Hvis jeg lavede noget på Facebook ville det nok blive en side eller hvad det hedder som du/i skal “synes godt om” og så få nyheder fra WindowsPhoneFan.dk på jeres nyhedsstrøm på Facebook.
  Men det er ikke noget jeg har klar endnu.

 15. Per siger:

  Det var nøjagtigt det jeg havde i tankerne….. :-)

 16. Johnny siger:

  Hjælp ******
  Når jeg modtager video-klip på min Nokia Lumia 800, kan jeg godt se dem men ikke vende dem og slet ikke gemme dem.
  Ville rigtig gerne kunne gemme de video-klip jeg modtager, kan heller ikkke impotere dem via Zune……???
  Hvad gør jeg forkert…. ?

Leave a Reply