Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft lancerer Outlook.com - WindowsFan.dk

Microsoft lancerer Outlook.com

| 1. august 2012 | 5 Comments

Jeg bruger ikke selv Hotmail, men synes da dette ser virkelig lækkert ud – Metro style all over :)

Prøv det her: http://www.outlookpreview.com

 

Tags: ,

Category: Andre nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mio_WP siger:

  Jeg skiftede i går aftes, også selvom jeg skulle nulstille min telefon. Og det spiller bare, super lækkert interface, desværre hedder Live-tilen på tlf stadig Hotmail, men nu er jeg da endelig sluppet for at have en hotmail adresse :D

 2. Brita siger:

  Men hvad så med alt det man har i sin mailbox af emails og adresser – bliver det flyttet med over eller hvordan???

  Sikkert et dumt spørgsmål – er ikke så god til alt det der tekik; men når du siger “nulstille” telefonen betyder det at alt bliver slettet…???

 3. Ylle siger:

  @Brita

  Du kan gøre to ting :)

  1. Rename din account til at hedde name@outlook.com i stedet for hotmail.com eller hvad du måtte have. Dette resulterer i, at den bare flytter alt dit content over på den nye, og du fremover, når du logger ind, skal bruge outlook.com kontoen i stedet.
  Din gamle e-mail bliver så lavet til et alias, hvor du så stadig, i din nye outlook.com mail vil modtage mails der skulle komme til din gamle hotmail.com konto.
  Så det eneste der sker der er bare din main account bliver en outlook.com account i stedet. Du mister ingenting så længe du siger du gerne vil migrate det over.

  2. Problemet er jo så, at hvis man har fx. en Windows Phone, så er den telefon knyttet til en Windows account, ja, nok højst sandsynligt sin hotmail.com account. Så hvis du rent faktisk renamer din hotmail.com account til outlook.com, så vil du skulle resette din telefon, hvor du så vil miste alt derpå, og det er jo lidt noget lort.
  Så det kan bare gør i stedet, det er at enten så lader man være med at gøre noget, og bare beholder det nye interface, eller så kan du lave et alias med outlook.com, hvor du så vil modtage mails, i din nuværende hotmail.com account, som er sendt til den nye name@outlook.com adresse.
  Dette er imo måden at gøre det på, hvis man har en Windows Phone fx.

  Men selvfølgelig, hvis man virkelig hader endelsen hotmail.com, så kan man jo bare skifte permanent :)

 4. Smidt siger:

  Hej! Er ny her hos jer, tak for en kanon side. Har en Lumia800 og tænker nu på om vi skal igennem en “formatering” og starte helt forfra med opsætning og hente apps igen. For ens live konto er vel egentlig en hotmail, eller er der noget jeg helt har misforstået?

 5. Vagn L siger:

  Hej Smidt.

  Behold du bare din live. Det er for mig at se “det samme”.
  Jeg har en live.dk, og på min pc havde jeg under min “hotmail” /live.dk
  mine kontakter mv, temmelig udførligt med navn, adr. mail, fødselsdag osv.. Det er jo dejlig nemt at sidde og rette mv på pc.en.
  Da så Outlook.com bød sig til, var det bare at sige ja tak, og alt mit live.dk var herefter at finde under det nye udseende, som jeg i øvrigt synes er rigtig moderne, overskuelig og nemt at have med at gøre.
  Alle rettelser og tilføjelser via pc.en, sker så automatisk i dit live/hotmail på telefonen.
  Bemærk, at fødselsdage så også automatisk popper op i din kalender på telefonen.
  Hent evt. Aps Birthdays free.
  Personligt er jeg glad for WindowsPhone. Jeg synes det virker rigtig godt og ser ikke nær så “tivoli-agtigt” ud som “andre styresystemer”.

Leave a Reply