Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
DrinkSome - WindowsFan.dk

DrinkSome

| 6. august 2012 | 0 Comments

DrinkSome er en app, som samler en populær “genre” af drikkespil (mest udbredt i US og UK), som går ud på, at man skal drikke et shot øl hvert minut i et fastbestemt antal minutter. Her er populære spilformer Power Hour (60 shots) samt Centurion (100 shots). Selvom 60 eller 100 shots øl måske ikke lyder så hårdt, så ses spillet som et udholdenhedsspil, da det ikke er så let, som det lyder.

App’en fungerer på den måde, at man indtaster antallet af minutter, man vil spille, enten ved at vælge en spilform eller selv indtaste antallet af shots. Derefter kan spillet startes og DrinkSome vil nu gøre spillerne opmærksomme på, hvornår de skal drikke samt hvornår spillet er færdigt. Undervejs kan den forløbne tid følges i app’en.

 

Da Marketplace ikke tillader apps, der opfordrer til alkoholindtagelse, har det været nødvendigt at glatte udtrykket i app’en lidt ud. Man kan selvfølgelig også eksperimentere med andre former for drikkelse – både med og uden alkohol.

App’en findes i to versioner:
– Gratis version: reklamer og begrænset funktionalitet
– Betalings version: ingen reklamer, animationer, toggle af lyd og vibration samt statusrapport på tile om seneste spil.

DrinkSome Free:

DrinkSome:

Tags:

Category: Andre nyheder, Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Leave a Reply