Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Salget af Windows Phone eksploderer - WindowsFan.dk

Salget af Windows Phone eksploderer

| 6. august 2012 | 5 Comments

 

Selvom vi langt fra er oppe og røre ved de salgstal som Android og iPhone har, så begynder det at ligne noget. Om ikke andet så går det frem af i et raskt tempo for Windows Phone.

Hvor der sidste år blev solgt 1,3 millioner enheder i andet kvartal, er der i samme periode i år blevet solgt hele 5,3 millioner. Selvom det stadig ikke er på niveau med salget af Android-enheder eller iPhones øger det dog Microsofts samlede markedsandel fra 1,2 procent sidste år til 3,2 procent i år.

Til sammenligning siger de nye tal, at 68 procent af smartphone-markedet er besat af Android-baserede enheder og Apple sidder på 16,4 procent med deres iPhone.

Tallene viser også, at Research in Motion (RIM), som producerer Blackberry-telefonerne, har mistet over halvdelen af deres markedsandel og gået fra 11,6 procent sidste år til kun 5,4 procent i år.

Man må dog forvente at tallene her for Q3 af 2012 nok er stærkt faldende, da de fleste nok venter på Windows Phone 8 nu.
Dog var jeg i en TDC butik forleden hvor jeg spurgte lidt ind til salget af Windows Phone telefoner efter annonceringen af Windows Phone 8. Ham jeg snakkede med sagde at umiddelbart ville han ikke mene at de kunne mærke en forskel (og nej det var ikke fordi de ikke solgte nogle Windows Phone overhoved i forvejen :P).

Så måske er det bare som så mange gange før, nørderne der holder igen fordi de ved næste version er lige om hjørnet, det ved Hr. og Fru. Danmark jo selvfølgelig ikke.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. arnejaco siger:

  Hvis der spores et dyk i salgstallene pt. kan det måske skyldes at nogle potentielle købere afventer WP8’s snarlige komme, dels at nogle måske venter for at se om ikke priserne på WP7-telefonerne falder de kommende måneder op til lanceringen af de nye modeller.

 2. Alf Lenni Erlandsen siger:

  Jeg tror ogsaa at de faerreste butikker egentlig ved hvad de saelger. Min veninde ville ind til TDC og koebe en Lumia 800. Da hun spurgte ham om apps (jeg stod paa sidelinien), maatte jeg springe til, for den kaere TDC mand sagde at hun blot skulle have en gmail og saa gaa paa Google app store, hvor der ogsaa var mange gratis apps osv. Ehhh…. Han blev lidt paf over at Nokia ikke var Android.

 3. Mads siger:

  @Alf: Det er skræmmende hvor lidt de ved nogle gange! Fair nok de ikke ved det hele, men de burde kende forskellen på de forskellige platforme.

 4. Kenn siger:

  Prøv lige at tjekke kilden til disse tal, inden glæden breder sig for meget. Vent på rigtige tal fra IDC eller Nielsen.

 5. TLN siger:

  Kenn, det er i forvejen fra et analyse firma, så deres tal er lige så pålidelige som Nielsen eller IDC :)

Leave a Reply