Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Vores forum har fået nyt design - WindowsFan.dk

Vores forum har fået nyt design

| 8. august 2012 | 2 Comments

Hvis du er en af de mange som besøger vores forum hver dag, så har du nok opdaget at designet har ændret sig en smule.
Ja, man fristes til at sige det er blevet lidt mere “Metro” agtigt, men det må man jo ikke mere, så lad os bare sige at det nu passer bedre sammen med resten af siden.

Forummet integrer nu rent grafisk bedre med “hovedsiden” ved at den har samme menu og banner i toppen. Derudover er nogle af knapperne blevet lidt mere “Metro” agtige – hov der sagde jeg det igen ;) – og generelt er det bare blevet tilpasset så det ser lidt bedre ud og passer sammen med resten.

Lad os alle lige rejse os og give Alexander en kæmpe hånd og et klap på skulderen fordi han har gider at lave dette nye design/tema til forummet.

Her skal i så forestille jer at alle 460 brugere fra forummet (Ja – så mange er vi allerede!) rejser sig op og giver en stående klapsalve til Alexander som sidder og ser lidt flov ud. Nogen har sågar skrevet en sang :P

Efterfølgende har jeg så lavet nogle små ændringer i forhold til hvordan der er placeret reklamer rundt omkring i forummet. Har forsøgt at gøre dem synlige, men samtidig ikke lade dem være i vejen.

Skulle du endnu ikke have stiftet bekendskab med forummet, så skulle du smutte en tur forbi, måske går du endda så vidt som at oprette en bruger så du kan være med til at få hjælp og hjælpe andre.

Besøg forummet i dag (Næste gang kan du bare bruge linket oppe i menuen)

Tags: , , ,

Category: Andre nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ricky siger:

    Ser godt, minimalistisk og “sleek” ud

    Og tilmed indlæses det hele endnu hurtigere i browseren (Desktop-mode) på telefonen :o)

  2. Alexander Wennerstrøm siger:

    Årsagen er at det hele indlæser hurtigere er at jeg har optimerede noget kode samt skifted billeder ud med html da at understøtte IE6 ville være dumt med et metro design som ikke gør brug af transparent :)

Leave a Reply