Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia og Microsoft annoncering den 5. september - WindowsFan.dk

Nokia og Microsoft annoncering den 5. september

| 16. august 2012 | 0 Comments

5. september bliver tilsyneladende en stor dag og en dag som vi skal se frem til.

For det første er det den dag Nokia World starter og hvor man selvfølgelig forventer at Nokia vil præsentere en eller flere nye Windows Phone 8 enheder.

Derudover så for at gøre det hele endnu mere spændende, så har Nokia og Microsoft netop inviteret pressen til en fælles pressekonference i New York den 5. september.

Et at vi nok med sikkerhed kan regne med at se nye Windows Phone 8 telefoner, men måske ser vi også tablets eller i hvert fald telefoner med endnu større skærme end vi kender fra nuværende Lumia telefoner.

Personlig har jeg ikke brug for en større skærm end Lumia 800 har, men det kunne da være interessant hvis Nokia kom med en tablet nu hvor Windows 8 er ude.

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply