Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
[Løst]Problemer med aktiverings af Windows 8 - WindowsFan.dk

[Løst]Problemer med aktiverings af Windows 8

| 16. august 2012 | 25 Comments

Som du måske har læst, så installerede jeg Windows 8 Pro igår aftes da den som ud til MSDN subscribers.

Inden jeg når til dette indlægs egentlige indhold, så har jeg lige lidt opdateringer i forhold til gårsdagens indlæg.
Jeg installerede jo Windows 8 Pro igår. Dog fandt jeg efterfølgende ud af at jeg åbentbart ikke havde produkt nøgle til den via min MSDN – i hvert fald kunne jeg ikke se/finde den. Jeg kunne dog se jeg havde produkt nøgle til Windows 8 Enterprise så denne har jeg nu installeret.
Bare lige så vi alle er opdateret :)

Nå, men dette indlæg handler, som overskriften antyder, simpelthen bare om at det åbentbart lige pt ikke er muligt at aktivere Windows 8. I hvert fald får jeg denne fejl på både på Pro og Enterprise når jeg forsøger.

Andre der har samme problem eller en løsning på det?

Update:

For løsning, se MadsM’s kommentar nedenfor, dette virkede for mig.

Tags: ,

Category: Windows Nyheder

Comments (25)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. MadsM siger:

  Prøv det her:

  Open up cmd.exe. Remember to Run as administrator. Then type in

  slmgr.vbs -ipk (KEY)

  Replace (KEY) with your key.

  http://spacetech.dk/windows-8-activation-0x8007232b-dns-name-does-not-xist.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=windows-8-activation-0x8007232b-dns-name-does-not-xist

 2. Mads siger:

  @MadsM: Cool tak! Jeg fik lige samme tip af AlexanderW også og det virker.
  Når man har kørt dette kan den aktiveres via knappen vist på det screenshot i indlægget.
  Super fedt – MEN hvad fanden er det for noget? Det er lige kommet ud og så kan man ikke engang aktivere det uden at skulle bruge command-line, det er jo ikke Linux det her :)
  Og Hr. og Fru. Danmark finder da aldrig ud af det der :)

  Meen, mon ikke det bliver fixet.

 3. MadsM siger:

  Indtastede du koden i starten af installationen?

 4. Mads siger:

  @MadsM: Nix, man bliver (i Pro og Enterprise i hvert fald) slet ikke spurgt om produkt kode.
  Det gør man først når man kommer ind i Windows.

  Problemet er dog at man ikke rigtig kan få lov at indtaste sin produkt kode/nøgle nogen steder, hvorfor jeg antager aktiveringen fejlede.

 5. Mads siger:

  Lige nu er jeg dog igang med driver installations-helvede!
  Har en Lenovo og synes bare altid det er The Pain at finde frem til hvad man antager er de rigtige drivere :)

 6. Michael siger:

  Jeg synes det lyder som om I har downloadet/installeret “Windows 8 Pro VL” udgaven (Volume licensing). Så vidt jeg ved opfører alt omkring nøglen sig her anderledes.
  Hvis man skal bruge enten “Windows 8″ eller “Windows 8 Pro”, så skal man blot downloade den version der hedder “Windows 8″ i MSDN (de 2 versioner ligger altså i samme image).
  Under “Windows 8″ i MSDN, kan man så vælge at få en nøgle til enten “Windows 8″ eller “Windows 8 Pro”. Under installationen spørges der meget tidligt i forløbet efter nøglen, og den indtastede nøgle afgør så hvilken version man rent faktisk får installeret.

 7. Mads siger:

  @Michael: Interessant. Du har ret, det er præcis Pro VL jeg havde hentet, sådanne detaljer ville jeg bare udelade i indlægget, for at forvirre folk så lidt som mulig :)
  Det med at de ligger i samme ISO kunne de godt have skrevet :P Men ok, der var også lidt panik stemning da jeg hentede, flere skrev på twitter “hvilken en skal jeg hente?” osv.

  Men nu har jeg Enterprise versionen og det er fint nok, der har jeg key og den er aktiveret nu.

  Men tak for input Michael.

 8. Michael siger:

  Ja,kunne være rart om de havde gjort det lidt mere tydeligt. Det eneste der indikerer det hos MSDN, er som sagt at der vises nøgler til begge versioner under “Windows 8″ filen.
  Jeg måtte også rundt i nogle forums før jeg gennemskuede det :-)

 9. Thomas siger:

  “Har en Lenovo og synes bare altid det er The Pain at finde frem til hvad man antager er de rigtige drivere”

  Jeg er noget forbavset over denne sætning. Når du har en Lenovo kører du “bare” Lenovo System Update, så klarer den selv resten – inkl. BIOS opgraderinger mv. Det spiller bare 100%.

  Indtil videre er der selvfølgelig pt. et problem i at få Lenovo System Update (http://support.lenovo.com/en_DK/detail.page?LegacyDocID=TVSU-UPDATE) til at køre på Windows 8, da Windows 8 pt. ikke er understøttet. Men det er jeg sikker på, at Lenovo straks tager hånd om.

  Umiddelbart kører Windows 8 videre på Windows Vista/7 drivermodellerne, http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/br259114.aspx, hvorfor eksisterende Windows 7 drivere burde virke uden de store problemer på Windows 8 (om de så er optimeret til styresystemet, er så en anden sag).

 10. Mads siger:

  @Thomas: Tak for tippet, havde jeg helt glemt den der Lenovo System Update der, men som du siger kan jeg ikke bruge dne lige nu alligevel da jeg jo kører Windows 8 – håber de snart kommer med noget så, selvom min PC virker helt fint som den er nu.

  Desværre mindes jeg bare at Lenovo var rimelig langtid om at komme med drivere til Windows 7 da det udkom, men kan være mig der husker galt. Og så synes jeg deres software er werid og dårligt. Fx deres Power management program, teksten er helt gnidret og det tager alt for langtid at starte op.

  Men nok brok over drivere, for min PC kører faktisk helt fint og uden problemer med de drivere jeg installerede igår.
  Så må Lenovo System Update tage sig af resten når den understøtter Windows 8.

 11. Mads siger:

  Og ja, jeg installerede bare Windows 7 driverne og det går tilsyneladende fint ind til videre :)

 12. Rasmus K siger:

  lidt off-topic, men alligevel…

  nogen der ved hvordan man aktiverer MCE i Windows 8 pro versionen?

  kan ikke finde “add features” mere???

 13. Mads siger:

  @Rasmus: Jeg kan desværre ikke hjælpe der, har jeg ikke selv fået rodet med endnu.

 14. Melani siger:

  Hej jeg sidder og har problemer med at få aktiveret Windows 8 pro..
  Jeg kan ikke komme til at aktivere produkt nøglen. Da den bliver ved med at sige det ikke kan lade sig gøre..
  Hvor skal man gå hen for at man kan komme til at aktivere den ?
  plus hvordan lukker man de vinduer ned man har haft åbent der på?`
  Jeg kan ikke finde ud af hvor jeg skal vinduet ned.. Udover at trykke på Windows knappen..
  Det er lidt af en udfordring for mig at komme over på Windows 8, da jeg har kørt Windows 7..

  Det er Windows 8 pro jeg har valgt at ville installere på min computer..

  Håber i kan hjælpe mig ..

 15. Mads siger:

  @Melani: Hvad mener du med at den siger det ikke kan lade sig gøre? Hvilken fejl får du præcis?

  Mht. at lukke vinduer ned. Når du er inde i “Desktop”, som jo er ligesom det normale Windows 7, ja så lukker du vinduer som du plejer på det røde kryds oppe til højre – men det havde du nok fundet ud af :)

  Når du skal lukke “Apps” ned, dvs. de her fullscreen apps, som du fx har hentet fra Windows Store eller de indbyggede Mail, Beskeder osv, ja så køre du musen helt op i toppen, trykker på venstre museknap når pilen bliver til en hånd og så trækker du app’en ned i bunden af skærmen.

  Haps så er den væk.

  Alt+F4 virker dog også, så den kan du også bruge til at lukke en specifik app.

 16. sarasera siger:

  Når jeg i cmd skriver slmgr.vbs/ipk min nøgle
  får jeg fejl
  0xc004f025 Adgang nægtet: Den anmodede handling kræver forhøjede privilegier.
  Jeg ER logget på som administrator!
  what to do.

 17. Mads siger:

  @Sarasera: Har du prøvet den normale måde at aktiverer på via UI’et?

 18. Mads siger:

  @Sarasera: Husker du at cmd skal være åbnet med adminstrator rettigheder? Det er den ikke bare fordi du er logget ind som admin.
  Tryk Windows tast og skriv ‘cmd’, højre klik på cmd og tryk da nede i bunden på “Run as Administrator”.
  Prøv så igen :)

 19. sarasera siger:

  Jeg havde ikke fanget at cmd også skulle åbnes med adminrettigheder. Det løste problemet:)

 20. Mads siger:

  @sarasera: Perfekt :)

 21. jens siger:

  Første indlæg klarede sagen :)

 22. Biscotte siger:

  Jeg har det samme problem, efter jeg har “nulstillet”win8 pro flere gange fordi jeg fik driver problemer da jeg ville ændre sproget til dansk. Pc er købt i frankrig hvor jeg bor.Der fulgte hverken nøgle eller andet med PC og windows var aktiveret Alt fungere tilsyneladende fint nu, når den får lov til at bruge engelsk, men der står ikke aktiveret. Hvordan finder jeg den omtalte cmd og kan jeg bruge den metode når jeg ikke har nogen nøgle.

 23. jacob siger:

  hej jeg kan ik få mit til at virke om nogen kan hjælpe mig

 24. clifton siger:

  en rigtig god driver pack

 25. Darko siger:

  Jeg fik mit licens på hjemmesiden http://www.licence-activation.com og det virker perfekt

Leave a Reply