Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia World om 8 dage - WindowsFan.dk

Nokia World om 8 dage

| 28. august 2012 | 2 Comments

Nokia World 2012 står for døren, rent faktisk er der kun 1 uge, 12 timer, 50 minitutter og 25 sekunder til lige nu, men hey – hvem tæller :)

Til dem der ikke gider tælle selv har jeg sat en lille nedtælling ude til højre som i kan se. Denne nedtælling går til kl. 09:00 d. 5. september, da jeg regner med at det vil være der omkring det starter, har dog ikke lige kunne finde et præcist tidspunkt.

Men hvorfor er dette Nokia World så interessant?
Jo, det er SINDSYG interessant, da man forventer at vi vil få mange/alle detaljer om Windows Phone 8. Dvs. alle end-user features. Tilbage ved Windows Phone Summit 2012 fik vi informationer om alle de nye platform features, hvilket var interessant nok. Lige siden har vi dog alle være meget spændte på hvad der måtte komme af end-user features, da det højest sandsynlig bliver disse der skal sælge Windows Phone enheder til masserne.

Derudover så må man forvente at Nokia præsenterer nogle nye Windows Phone 8 telefoner og kommer med informationer om hvornår ca. de vil være i handlen – spændende!

Dette Nokia World kommer til at foregå i Finland og man forventer at dette event til være rettet mod det europæiske og asiatiske marked.
Samtidig holder Microsoft + Nokia nemlig event i New York, hvor man forventer at de vil præsenterer noget ligende det samme, men rettet mod det amerikanske marked.

Så der er godt nok noget at se frem til her i næste uge – meget spændt!

Jeg har flere steder læst at Windows Phone 8 bliver her hvor Microsoft og Nokia alliancen skal lykkedes og blive til en succes hvis Windows Phone skal have sin velfortjente plads på mobil markedet – meeen det skal nok lykkedes :)

Tager vi et lille skridt tilbage opdager vi at Apple har en præsentation d. 12 september 2012, altså en uge efter Nokia World. Her forventer man at Apple præsenterer den længe ventede iPhone 5.
Så må tiden vise om det giver Nokia lidt mere vind i sejlene at de kommer ud før Apple. Et er at Nokia præsenterer sin nyhed først, noget andet er hvem der leverer først. Desværre for Nokia så plejer Apple at være meget dygtige til at melde noget ud om fredagen og så kan det købes om mandagen, stortset, det er der ikke mange virksomheder der kan gøre dem efter.

Jeg håber Nokia (og de andre HTC, Samsung, LG osv) tager måsen på alle og kommer ud med deres Windows Phone 8 telefoner FØR iPhone 5 kommer – se dét ville være et godt træk :)

Læs mere om Nokia World her

Tags: , , , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Bo Andersen siger:

  Glæder mig sgu til at se hvad vi har i vente!

  Tag lige at kaste et blik på:

  http://pocketnow.com/2012/08/27/your-next-smartphone-in-2012/

  Pocketnow har spurgt sine læsere hvilken smartphone de ser mest frem til blive annonceret på de kommende messer og pressekonferencer og hvilken man såfremt den kommer vil købe.
  Der glæder det mig at se en overraskende stor tilslutning til WP8 devices.
  Det er jo også en massive strøm af nyheder vi har at se frem til fra mere eller mindre alle de store som Nokia/MS, Samsung, Motorola m.f.

 2. BallonPedro siger:

  Nokia World og presse eventen i USA er sat ind i min kalender for længe siden :-)
  Har heller ikke kunnet finde noget tidspunkt for Nokia World, men deres lille event i USA starter kl. 15:30 Dansk tid.

  Forventer også at se en masse lækkerier med WP8 og div. devices. Helt sikkert er det i hvertfald at hvis de lancerer en mobil ligende Lumia 800, men med større skærm (ikke større mobil ala 900) og PureView, så er min Lumia 800 til salg med det samme :-)

  iPhone 5 (og 4S) har været overvejet kraftigt mange gange (pga. apps og kamera), men så længe de kører med et OS anno 2007, så bliver der ikke noget skift den vej.

Leave a Reply