Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Fastgør brugbare ting til Windows 8 Start menuen - WindowsFan.dk

Fastgør brugbare ting til Windows 8 Start menuen

| 30. august 2012 | 1 Comment

Så har Scott Hanselman skrevet endnu en fed artikel med tips, men også underligheder, mht. fastgørelse af ting og sager til Windows 8 Start menuen.

Nogle af tingene er nok ikke til brug for Hr. og Fru. Danmark, men der skal være plads til alle jo, så lidt godt til nørderne skal der også til en gang imellem.

Pinning Useful and Obscure Stuff to the Windows 8 Start Menu

Tags: ,

Category: Tips & Tricks

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Flemming Hansen siger:

  Navngivningen er forkert :o) Start Menu er ikke væk – og Start Screen er ikke den nye Start Menu – men noget andet

  Start Menu’en er ikke væk. Den hedder Apps List nu. Begrebet start er fjernet, fordi man aldrig startede her, men på dekstop’en i stedet. Liste er vel bedre end menu – en samling af programmer. Ergo Applikations- eller programlisten oversat til dansk.

  Start Screen er Windows Runtime (Metro) programmernes afløser for skrivebordet. Windows Runtime programmer er ikke dokumentcentrede, ligesom skrivebordsprogrammer (desktop programmer) er det. Start Screen sammenfatter desktop, taskbar, systemtray m.v. Så begrebet “Start” er flyttet derhen, hvor man faktisk starter – også hvor man startede tidligere, så skrivebordet burde have heddet Start Board :o)

  På den måde er der intet nyt: Apps List hedder Start Menuen nu. Start Screen er det som svarer til skrivebordet/taskbar for den nye type Windows programmer, der ikke er dokumentcentrede. De er i stedet data- og processorienterede.

  Udover at give et bedre overblik over installerede programmer, er filtering af programlisten tilføjet og man kan gå direkte til programlisten vha. et tastetryk hvis ikke man har touch skærm. Ellers indirekte gennem kontekstmenu i Windows Runtime – eks. swipe fra højre.

  I Windows Runtime (tidl. navn Metro), er informationssøgning og semantisk zoom også førsteklasses koncepter. Så det kan man også med programlisten (Start Menu’en). Det sidstnævnte koncept, semantisk zoom, giver i sammenhæng med programlisten et billede af mappenavnene for desktop applikationer.

Leave a Reply