Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Er dette Nokia Lumia 820 og 920? - WindowsFan.dk

Er dette Nokia Lumia 820 og 920?

| 31. august 2012 | 4 Comments

Ovenfor ses hvad der KAN være en ny Nokia kaldet Nokia (Lumia?) 920. I følge kilden skulle den være med 4.5 tommer skærm og PureView teknologien.

Flot ser det ud, men jeg synes vi ser alt for mange 4+ tommer telefoner, personlig er jeg nemlig ikke til de her store skærme så så gerne lidt mindre telefoner også.

Ovenstående skulle være en ny Nokia (Lumia?) 820 i følge kilden. Denne skulle være med “glossy” overflade, 4.3 tommer skærm og ingen PureView teknologi.

Ja det ser jo meget rigtigt ud, ligner de nuværende Lumia’er men alligevel lidt anderledes.

Ser frem til d. 5. september hvor vi nok for mere at vide :)

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. KP siger:

  Ja, jeg køber ihvertfald heller ikke en 4″+ telefon. Jeg køber ikke en Nokia WP8 før de laver een i Lumia 800 størrelse, som jeg finder perfekt. Og hvis Nokia ikke kan finde ud af det, så er der nok een af de andre der kan. Håber nu alligevel at Nokia kommer med noget smart i den størrelse og meget gerne med et super kamera. Men jeg har ikke travlt, Lumia 800 er stadig en glimrende telefon.

 2. BallonPedro siger:

  Ser ud til at der er lækket lidt flere billeder og de renderede ikke passer helt. Tjek evt. kilden igen, den er opdateret, men også GSMarena: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920_with_pureview_and_820_wp8_devices_leak-news-4729.php

 3. Alf Lenni Erlandsen siger:

  Den nederste er en fan render der kom ud dagen efter det foerste PHI leak. Nokia villa aldrig lave saa stramme hjoerner og desuden afviger den fra PHI blurry-cam leaket.

 4. Flemming Riis siger:

  4.3 og 4.5 er begge store telefoner , må låne mig en 900 for at se om man kan vende sig til det kontra 800

Leave a Reply