Windows Phone 8 backup inkluderer sync af SMS til Hotmail og Outlook.com

| 3. september 2012 | 0 Comments

Tilbage i juni fik vi lidt mere at vide om Windows Phone 8 end hvad Microsoft officielt havde fortalt. En af de ting som lækkede i den sammenhæng var en ny backup mulighed hvor man skulle have mulighed for at tage backup af sin app liste, SMS’er og billeder/videoer. En herlig feature må man sige :)

The Verge kan nu åbenbart fortælle lidt mere om denne feature.

Når du starter telefonen første gang bliver du præsenteret for ovenstående skærm, som anbefaler dig at logge ind med din Microsoft Account. Denne er der også i Windows Phone 7, men der er ingen backup muligheder som det ses ovenfor.
En interessant ting her er at man kan synkronisere “kontakter, musik, dokumenter og mere” ud fra hvad der står der. Ydermere er det interessant at man kan vælge at synkroniserer til sin Xbox.

Man kunne forestille sig at en sådan backup som det her var noget der kun kørte når telefonen fx var på wifi og var sat i laderen, da jeg antager at ens telefon rimelig hurtig ville gå kold for juice :)

Men hvem ved – vi ved nok meget mere efter på onsdag :)

 

Som en lille side bemærk kan jeg sige at en ligende funktion findes i Windows 8 (som jeg jo køre med nu :)).

Her har du fx en “sync your settings” mulighed:

Som i kan se så smager det lidt af det samme, dog en smule udvidet her i Windows 8.

Ydermere så kan man også se hvilke apps man har installeret på sin PC, hvilke man har haft installere og hvilke der er installeret på andre af ens Windows 8 PC’ere.

Så de to ting ser ud til at minde en del om hinanden, der bliver kortere og kortere imellem Windows 8 og Windows Phone 8 tilsyneladende – smukt :)

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply