Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nu rykker Windows 8 - WindowsFan.dk

Nu rykker Windows 8

| 4. september 2012 | 0 Comments

Tv-2 Beep har været på IFA messe i Berlin og eftersigende skulle der være Windows 8 over det hele.

Nærmest alle producenter har i deres stande kommende Windows 8 tablets, computere og så disse nye hybrid computere.
Specielt denne nye type hybrid computere synes Tv-2 Beep er interessante og jeg synes det samme.

Det bliver spændende at se hvordan de bliver taget i mod, fordi i bund og grund er dette, måske, et produkt som kan erstatte folks nuværende computer OG iPad?

Alle elsker deres ipad, ja jeg har sågar også en, og den er rigtig fin og cool – hvis man skal spille eller lige checke noget hurtigt på nettet. Men skal man noget som kræver lidt mere end det, altså noget som begynder at ligne arbejde, har man hurtig lyst til at have en mus og et keyboard også.
Jeg antager, har jo ikke prøvet nogen af dem endnu, at man med en af disse nye hybrid produkter vil kunne slå to fluer med et smæk – man har da i hvert fald lov at håbe :)

Personlig tror jeg det bliver svært for Microsoft at komme ind på det rene tablet marked, da iPad ligger så tungt på det. Og let’s face it, når Hr. og Fru. Danmark LIGE har lært deres iPad at kende, så er det 100% sikkert at de ikke skifter den ud med noget helt andet i den nærmeste fremtid.

Men tiden må vise hvad der sker, spændende er det i hvert fald.

Læs hele Tv-2 Beeps artikel hvor de skriver om nogle af de interessante produkter de løb ind i med Windows 8 på

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Leave a Reply